5:14 pm - Saturday May 1, 1328

S-a înălțat la Domnul preotul prof. dr. Victor Neamțu

450 Viewed Stiri Brasov 0 respond

S-a înălțat la Domnul preotul prof. dr. Victor NeamțuPreotul prof. dr. Victor Neamţu, paroh al Bisericii „Înălţarea Domnului” din Centrul Civic, a suferit două accidente vasculare cerebrale hemoragice, sâmbăta trecută, şi se afla în comă la spital. Astăzi el a trecut la cele veșnice.

Părintele a lăsat în urmă o soţie, profesoara de matematică Letiţia Neamţu, directoarea Şcolii Gimnaziale 6 „Iacob Mureşanu” Braşov, doi copii de care era foarte mândru, Victor, pe care nu a mai apucat să-l vadă însurat (nunta era programată în octombrie), şi Maria, care îi dăruise o nepoţică, care a împlinit un an sâmbătă.

Dorința cea mai aprigă a slujitorului lui Dumnezeu era ridicarea unei biserici monumentale ortodoxe, aprobată de Consiliul Local în octombrie 1993. Catedrala urma să fie păstorită de Parohia Ortodoxă Blumăna III „Înălţarea Domnului“, reprezentată de preotul Victor Neamţu.

Slujbele de priveghere vor avea loc astăzi şi mâine, părintele fiind depus în biserica în care a slujit în ultimii 18 ani, iar înmormântarea va avea loc vineri, dar încă nu au fost stabilită ora.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Petrece o zi ca în poveşti alături de Magicianul Marian Râlea, în premieră la Coresi!

Percheziții la Brașov într-un dosar de înșelăciune prin metoda „Accidentul”

Related posts
Comments are closed