5:22 pm - Thursday July 21, 1859

Incendiu la fostul cinematograf Astra

7128 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Pompierii militari au fost chemați duminică dimineață să stingă un incendiu care a izbucnit în interiorul fostului cinematograf Astra.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov a trimis trei autospeciale, o autiscadă și un echipaj SMURD.

„Am intervenit pentru stingerea focului izbucnit în incinta imobilului, pe o suprafață de 200 de metri pătrați. Au luat foccol. sergiu rechiteanpodeaua, tapetul, iar flăcările au ajuns la nivelul tavanului. Cercetăm în continuare cauzele izbucnirii incendiului și vor fi evaluate pagubele“, a precizat șeful ISU Brașov, col. Stelian Rechițean.

La locul incendiului au venit și prefectul Romer Ambrus, precum și reprezentanți ai Primăriei Brașov, proprietarul imobilului.

Neoficial, vecinii spun că de vină ar fi boschetarii, care au pătruns în incinta cinamtografului, lăsat de izbeliște de Primăria Brașov. Cei de la Primărie spun că, în ultimul an, au schimbat de trei ori până acum lacătele de acces în imobil, care pe lângă intrarea dinspre Casa Armatei, mai are un acces din interorul curții Școlii Populare de Artă „Tiberiu Brediceanu“.

Incendiul survine la două zile de când PSD critica, într-o conferință de presă, că PDL și primarul George Scripcaru au amplasat un banner electoral pe fața clădirii publice, fără să existe un acord al Consiliului Local.

Cinematograful Arta a fost revendicat de Primărie și câștigat în martie 2012, după un proces cu scandal de la fostul șef al revoluționarilor brașoveni, Dorin Lazăr Maior, dispărut între timp din țară, iar acum a fost lăsat de izbeliște.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Un autocar cu 25 de pasageri a căzut într-o râpă

BRAȘOV. Persoană lovită de tren!

Related posts
Comments are closed