5:22 pm - Friday July 21, 5116

FOTO Un şmecher cu Mercedes ML a făcut zob mai multe maşini, în zona “Trei Alimentare”

15139 Viewed Stiri Brasov 0 respond

FOTO Un şmecher cu Mercedes ML a făcut zob mai multe maşini, în zona “Trei Alimentare”13.00 Din informațiile newsbv.ro posesorul Mercedesului este medic la Spitalul Militar și avea o alcoolemie foarte mare.

11.25 Accident grav în jurul orei 11.00 pe Calea Bucureşti, în zona “Trei Aimentare”, în care a fost implicat un autoturism Mercedes ML, ca al realizatorului TV Şerban Huidu. Din declaraţiile mai multor martori care ne-au contactat, şoferul cu ML a pleca în trombă din zona parcării de la Judeţean (Hiperdia), iar în drumul spre intersecţia de la “Trei Alimentare” a acroşat un autoturism urcând în urma impactului cu roţile pe parapetul care desparte sensurile de mers.

Nervos, şoferul şmecher a dat cu spatele şi a mai lovit încă odată respectivul autoturism, după care a părăsit locul accidentului gonind spre Centru. În intersecţia de la “Trei Aklimentare” a intrat în plin în altă maşină şi nu a mai putut pleca. Traficul este blocat în zonă, iar şoferilor le este recomandat să folosească rute alternative.

CLICK pe poze pentru a se mări!!!!         © newsbv.ro

Vom reveni cu amănunte!

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Trei femei, lovite pe trecerea de pietoni de lângă Maternitate

FOTO Medicul cu Mercedesul ML care a provocat accidentul de la „Trei Alimentare” a fost reținut

Related posts
Comments are closed