5:22 pm - Wednesday July 21, 1277

Atomei propune două soluții de finanțare pentru Aeroportul de la Ghimbav

10328 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Viceprimarul Adrian Atomei a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că, în urma discuțiilor avute și cu primarul George Scripcaru, autoritățile locale vor face o propunere către Guvern, prin ministrul Economiei, Constantin Niță, pentru redirecționarea sumele alocate pentru stadion, care nu este o prioritate în acest moment, către Aeroportul de la Ghimbav.

„Propunerea mea ar fi aceea ca, pe lângă stadionul ultramodern, să se aloce sume și pentru finalizarea Aeroportului de la Ghimbav. Iar pentru stadion Primăria trebuie să vină cu o finanțare, de circa 30%. Decât să alocăm acești bani pentru stadion, mai bine dăm banii pentru aeroport. Iar cum aeroportul vine cu un avantaj clar și pentru municipiul Brașov, de 70-80%, credem că este o prioritate să se aloce bani de la Guvern în acest sens. Este foarte bună intenția dlui. Niță de a aduce investitori din China, dar să nu uităm că aeroportul este o investiție de ordin strategic”, a declarat viceprimarul Atomei. El spune că, dacă Guvernul ar da acești bani pentru aeroport, Primăria Brașov poate lua în calcul renovarea actualului stadion.

Dacă această propunere nu are susținere la nivelul Guvernului, o altă variantă, spune Atomei, este ca și Consiliul Local să găsească posibilități de finanțare din bugetul municipiului Brașov: „Trebuie ca dl. primar George Scripcaru să se decidă dacă va propune acest lucru către Consiliul Local și cu ce sumă se va intra în asocierea cu Consiliul Județean Brașov”.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.

Trafic ÎNCHIS pe DN 10 BRAŞOV – BUZĂU

Rezultate Bacalaureat 2014 – Brasov

Related posts
Comments are closed