5:14 pm - Tuesday April 30, 1196

Constantin Niță iese la rampă: el cere ca președintele PSD să nu fie și premier

672 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Constantin Niță iese la rampă: el cere ca președintele PSD să nu fie și premierVicepreședintele PSD Constantin Niță, care este și liderul social-democraților brașoveni, a lansat un atac dur pe blogul personal, în perspectiva alegerilor din PSD.

Constantin Niță, președinte al organizației de partid Brașov, fost ministru al Economiei, a anunțat că a propus colegilor ca preşedintele PSD să nu mai deţină nicio funcţie administrativă.

”Cred că acest lucru ne-ar scuti de multe atacuri de imagine şi ne-am putea concentra mai eficient resursele umane”, scrie Niță pe blogul personal.

 Constantin Niță face și o trimitere extrem de acidă la ipoteza ca Rovana Plumb să rămână în funcția de președinte al PSD.

„Nu îmi doresc să ajungem în situaţia altor partide (vezi PDL sau noul PNL) în care preşedintele este lăsat moştenire. Un preşedinte este puternic dacă a câştigat o luptă, dacă a convins că este cel mai bun, în contextul şi momentul respectiv”, scrie Constantin Niță pe blog. El face aluzie la desemnarea Rovanei Plumb ca președinte interimar de către Victor Ponta, după autosuspendarea acestuia din funcție.

„Sunt convins că, după clarificarea situaţiei interne, PSD va rămâne un partid la fel de puternic şi de unit. Obiectivele noastre trebuie să fie acestea două – o guvernare la fel de eficientă ca până acum (nimeni nu poate ignora realizările Guvernului Ponta) şi câştigarea alegerilor locale”, concluzionează Niță.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

ALDE, a treia forță politică la Brașov

PMP are conducere aleasă statutar la Brașov

Related posts
Comments are closed