5:14 pm - Monday April 30, 4153

Gabriela Urse își donează indemnizația de consilier local pentru activități culturale în cartiere

776 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Gabriela Urse își donează indemnizația de consilier local pentru activități culturale în cartiere

Evenimente culturale în fiecare cartier din Brașov, iar, pe perioada verii, acestea trebuie organizate în special în parcuri. Este promisiunea pe care consilierul local Gabriela Urse a făcut-o în momentul în care a depus jurământul și a fost învestită în funcția de consilier local.

„În campania electorală de anul trecut, am promis că mă voi preocupa să implicăm administrație locală în organizarea de evenimente culturale în fiecare cartier. Am convingerea că forța și vitalitatea unei comunități este dată de cultură, reuşind astfel să reunim laolaltă toate categoriile socio-profesionale. În acest sens, provoc atât braşovenii, cât şi organizaţiile neguvernamentale să trimită propuneri pe adresa de e-mail gabriela.urse.bv@gmail.com. Bineînțeles, la concursurile ce vor fi organizate m-am gândit și să acord premii: acestea vor fi abonamente la instituțiile de cultură din Brașov: Teatrul „Sică Alexandrescu”, Operă, Filarmonică, iar pentru cei mici la Teatrul de păpuși «Arlechino», pe care le voi cumpăra din indemnizația de consilier local”, spune Gabriela Urse (PSD).

Inițiativa Gabrielei Urse este susținută de liderul grupului de consilieri PSD, Lucian Pătrașcu, și de colegii ei din forul legislativ: Alexandra Crivineanu, Anca Bertea, Marius Bunghiuz și Silviu Achim.

Gabriela Urse susține că astfel de demersuri sunt necesare, cu atât mai mult cu cât brașovenii și-au dorit foarte mult ca Brașovul să fie Capitală Culturală Europeană și speră ca acestei inițiative să i se ralieze cât mai mulți colegi din forul legislativ local.

„Cultura, prin toate formele sale de exprimare, poate fi accesibilă celor mulți atât în centru, cât și în cartiere. Oferă canale de comunicare și înțelegere între generații, categorii sociale, etnii, iar împreună acestea pot genera dezvoltare. Infrastructura pentru cultură și evenimentele trebuie să acopere toate zonele orașului, iar astfel să încurajăm exprimarea artistică a tuturor brașovenilor”, precizează consilierul local.

sursa: Gabriela Urse își donează indemnizația de consilier local pentru activități culturale în cartiere by newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

PSD: evaluare după evaluare

Mădălina Dobrovolschi: „Președintele solicită rezolvarea urgentă a crizei din interiorul coaliției de guvernare”

Related posts
Your comment?
Leave a Reply