5:13 pm - Saturday April 18, 2703

Zebre şi lemuri la Grădina Zoologică Braşov

845 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Zebre şi lemuri la Grădina Zoologică Braşov

Conducerea Grădinii Zoologice Braşov are în plan aducerea unor noi specii de animale şi construirea unor spaţii adecvate, la standardele impuse la nivel european, pentru acestea.

Proiectul prevede amenajarea unui ţarc în care vor fi aduşi lemuri (o specie de maimuţe) şi a unuia care va fi populat cu zebre.

Ţarcul pentru lemuri va fi amenajat în partea de nord a casei tropicale, pe versant, într-o zonă însorită. Acolo se va amenaja spaţiul pentru animale, cu ieşirea din casa tropicală la etaj, unde va fi realizat adăpostul animalelor şi şi se va crea microclimatul necesar aceste specii.

Spațiul pentru zebre va fi amenajat tot lângă casa tropicală în partea de sud, pe versant, pe o platformă creată în urma terasării terenului. Conform reprezentanţilor Grădinii Zoologice Braşov, se va executa un zid de sprijin pe versant şi se va izola un adăpost existent, pentru a se crea astfel climatul necesar pentru aceste specii.

Valoarea investiţiei privind amenajarea unor spații pentru zebre este estimată la 516.926 lei, iar amenjarea țarcului pentru lemuri a fost estimată la aproximativ 414.000 lei.

Proiectul de hotărâre privind aprobare documentației și indicatorii tehnico – economici aferenți realizării acestor investiții la Grădina Zoologică Brașov, vor fi supuse votului, în cadrul ședinței de vineri a Consiliului Local Braşov.

sursa: Zebre şi lemuri la Grădina Zoologică Braşov by newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

4,5 milioane de euro, necesare pentru refacerea Băncii Naţionale Săsești de pe Republicii

Peste 3,35 milioane de euro costă refacerea Cinematografului Popular

Related posts
Your comment?
Leave a Reply