5:13 pm - Thursday April 18, 4115

VIDEO Ponta zice să susţine Aeroportul şi că Autostrada Braşov-Comarnic va fi făcută cu bani de la buget

448 Viewed Stiri Brasov 0 respond

VIDEO Ponta zice să susţine Aeroportul şi că Autostrada Braşov-Comarnic va fi făcută cu bani de la bugetVenit la Brașov cu elicopterul pentru a inaugura noi facilități de producție la compania Dräxlmaier din Codlea, premierul Victor Ponta a declarat că susține construirea Aeroportului la Brașov și a precizat că Autostrada Brașov – Comarnic va fi realizată cu fonduri de la bugetul de stat.

Deşi nu este în masterplan, premierul a spus că va susţine financiar Aeroportul de la Braşov.

„Eu susţin acest proiect. Dar mai întâi trebuie lămurită situaţia la nivel local, dacă vor să-l păstreze cei de la Consiliul Judeţean sau dacă vor să-l cedeze Ministerului Transporturilor. Braşovul din punct de vedere economic şi al turismului este pole position al zonei. Va trebui să introducem acest proiect în dezvoltarea regională deoarece există aeroport şi la Sibiu şi la Târgu Mureş şi va fi o concurenţă. Important este să funcţioneze toate foarte bine toate, nu să se canibalizeze între ele. Guvernul va sprijini financiar Aeroportul de la Braşov“, a spus premierul Victor Ponta, citat de Adevărul, unde puteți citi mai multe pe această temă.

Întrebat şi dacă sprijinul financiar rămâne valabil în cazul în care Consiliului Judeţean nu va ceda aeroportul, aşa cum au anunţat în mai multe rânduri edilii locali, premierul Victor Ponta a subliniat din nou că va susţine financiar Aeroportul.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Compania germană Dräxlmaier inaugurează o nouă hală de producție la Codlea

ANRSC nu și-a pus, deocamdată, girul pe noul preț al gigacaloriei la Brașov

Related posts
Comments are closed