6:31 am - Saturday March 23, 2019

Victor Ponta: „Sorin Grindeanu a trecut un test mafiot”

208 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Noul secretar general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat, în această seară, că a acceptat funcţia propusă de Sorin Grindeanu şi că se simte onorat să lucreze cu acesta, mai ales că premierul a trecut în ultimele zile un test de tip mafiot.

„Am acceptat funcţia şi mă consider onorat să lucrez cu Grindeanu, atât timp cât lucrăm pentru binele public. În ultimele trei zile a trecut un test mafiot, ameninţări personale, aşa zise dezvăluiri personale, tentative de mite cu funcţii. Din această seară ne-am apucat de treabă şi la Guvern nu se stinge lumina”, a afirmat Victor Ponta.

În opinia sa, Sorin Grindeanu este dornic de dialog. „Sunt convins că din partea lui Grindeanu există dorinţă de dialog, pentru ca Guvernul să revină la o funcţionalitate normală şi să poată să-şi exercite cât mai bine demnitatea nu la solicitarea sa, ci tocmai a celor care acum îl consideră foarte rău”, a arătat Victor Ponta.

Cu acest prilej, demnitarul a spus că nu-şi doreşte ca PSD să semene cu Partidul Socialist din Franţa care a câştigat alegerile cu peste 50% şi a ajuns la 10%.

Citiţi şi:

LA MINUT! Ponta, pe făraș și el din PSD!

Oficial. Victor Ponta a fost numit în funcția de secretar general al Guvernului

 

 


sursa: Victor Ponta: „Sorin Grindeanu a trecut un test mafiot” by mytex.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Administraţia Prezidenţială a primit propunerile de numiri și de vacantare a unor posturi în Guvern

Angela Merkel: „Helmut Kohl mi-a schimbat viața în mod decisiv”

Related posts
Your comment?
Leave a Reply