12:30 pm - Friday March 29, 2024

Un copil de patru luni a murit asfixiat. Poliţia a declanşat un dosar de cercetare penală

936 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Un copil de patru luni a murit asfixiat. Poliţia a declanşat un dosar de cercetare penală

14.40 “Astazi, la ora 07.15, copilul a fost adus de catre parinti la camera de garda in stop cardiorespirator, neresuscitabil. In acel moment, conform procedurii standard, s-au initiat totusi manevrele de resuscitare, fara a mai putea fi schimbata situatia si constatand decesul. Am anuntat serviciul de medicina legala si politia care s-au prezentat pentru a prelua copilul. In acest moment exista o ancheta in desfasurare si actionam conform procedurilor prin punerea la dispozitie a tuturor informatiilor pe care le detinem”, ne-au informat reprezentanti ai retelei de sanatate.

13.10 Bebeluşul a fost adus în această dimineaţă de părinţi la spitalul privat Regina Maria. Oamenii au observat că micuţul nu mai respiră şi au mers cu el la cea mai apropiată unitate medicală. Dacă iniţial au existat zvonuri că micuţul ar fi fost suspect de rujeolă acestea au fost infirmate.

12.40  Politia a confirmat ca azi-dimineata un baietel de patru luni a murit asfixiat in somn. Nu avea simptome de rujeola. S-a deschis dosar penal pentru omor din culpa.

9.15 Un bebeluș de câteva luni a murit în această dimineaţă la Spitalul Regina Maria. Din informațiile pe care le deținem, micuțul era bolnav de rujeolă.

Polițiștii de la criminalistică au preluat trupul neînsuflețit al copilului pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzelor care au determinat decesul acestuia.

În România, până la finalul săptămâni trecute, au fost înregistrate 30 de decese în acest an: opt în județul Timiș, cinci în Arad, șase în Dolj, patru în Caraș-Severin și câte unul în Bihor, Călărași, Satu Mare, Vaslui, Galați, Mureș și București. Un al 31-lea deces posibil datorat rujeolei se află în curs de confirmare/ infirmare (județul Cluj)..

Institutul Național de Sănătate Publică menționează că numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România până vineri este de 7.233. S-au înregistrat cazuri de rujeolă în 41 de județe.

Revenim cu amănunte

sursa: Un copil de patru luni a murit asfixiat. Poliţia a declanşat un dosar de cercetare penală by newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Cină la înălţime, în Piaţa Sfatului

4,5 milioane de euro, necesare pentru refacerea Băncii Naţionale Săsești de pe Republicii

Related posts
Your comment?
Leave a Reply