7:20 am - Friday March 29, 2024

Un brașovean, la un pas de a cumpăra turneul de la Wimbledon: ofertă de 600 de milioane de lire sterline

495 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Un brașovean, la un pas de a cumpăra turneul de la Wimbledon: ofertă de 600 de milioane de lire sterlineCel mai vechi turneu de tenis din lume, care aniversează anul acesta 138 de ani, considerat şi cel mai prestigios, Wimbledon a fost aproape de a avea patron brașovean.

Prezent la Londra pentru a urmări meciurile de la All England Club, omul de afaceri român Ion Ţiriac (76 ani),  a dezvăluit culisele ofertei de 600 de milioane de lire sterline (830 de milioane de euro) pe care dorea să o facă împreună cu bossul Formulei 1, Bernie Ecclestone pentru a cumpăra turneul.  Totul avea loc la ediţia din 1995, când s-a impus Pete Sampras.

„Stăteam aici cu Bernie Ecclestone şi ne uitam la un meci de-al lui Goran Ivansievic, care juca pe Terenul 1 şi a fost întrerupt de trei ori de ploaie. El m-a întrebat: Cât crezi că ar valora Wimbledonul? I-am spus că poate 50, 60 de milioane. Atunci el mi-a răspuns: Ar trebui să îl cumpărăm amândoi, să facem o ofertă de 600 de milioane de lire sterilne. În două luni, putem să facem un acoperiş şi pentru Terenul 1″, a spus Ţiriac, citat de ProSport.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Baschet: Gabi Irimia continuă la Brașov

Eduard Török, performanță în Austria

Related posts
Comments are closed