5:07 pm - Wednesday March 21, 2018

„This is Brașov” – noaptea

255 Viewed Stiri Brasov 0 respond

„This is Brașov” – noapteaDupă ce în urma cu câteva zile un clip spectaculos de promovare a Braşovului care arăta oraşul filmat de sus cu o dronă a devenit viral, acum autorii clipului au postat şi o filmare de noapte.

Primul videoclip, care prezintă Braşovul filmat de sus şi este însoţit de o naraţiune în limba engleză extraordinară a adunat în cinci zile 145.000 de vizualizări pe youtube. După succesul clipului, a fost postat încă unul de două minute care prezintă oraşul, filmat tot de sus, dar noaptea. Braşovul este surprins astfel într-o feerie de lumini şi umbre, un oraş misterios, care abia aşteaptă să fie descoperit.

Braşovul fost vizitat în primele patru luni ale anului 2015 de 281.138 de turişti, cu 18,2% mai mulţi decât anul trecut. Vara, se estimează că numărul vizitatorilor va fi cu 30% mai mare.  În toată Regiunea Centru au sosit 551.098 turişti din ianuarie şi până în aprilie inclusiv. Practic la Braşov vin peste 50% din turiştii regiunii. Braşovul este şi oraşul preferat al străinilor fiind lider la nivel naţional. Cei mai mulţi turişti străini care au vizitat Braşovul sunt germanii, aceştia fiind urmaţi de italieni şi francezi. Turiştii care vin la poalele Tâmpei descriu Braşovul ca un oraş medieval frumos, încărcat de istorie, un oraş cu restaurant cochete, cu bucătărie tradiţională autentică, un oraş sigur care merită vizitat.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

„Autostrada către Şcoală” pentru 750 de elevi braşoveni

Nu uitați! De la 1 iulie puteți circula cu un bilet RAT timp de 50 de minute

Related posts
Comments are closed