3:19 pm - Thursday February 24, 3250

Terenul pentru Aeroport a ajuns la comisiile din Senat

209 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Terenul pentru Aeroport a ajuns la comisiile din SenatPreședintele interimar al Consiliului Județean Brașov, Claudiu Coman, a declarat, pentru newsbv.ro că proiectul legii de majorare la 15 ani a termenul de administrare al terenului pentru aeroport a ajuns la Comisia de administrație publică a Senatului, după ce a trecut de Biroul Permanent al Camerei Superioare a Parlamentului.

Terenul pentru Aeroport a ajuns la comisiile din Senat„Am fost luni la București și pot să vă anunț că proiectul legislativ este în mapa senatorilor. După avizul a încă patru comisii, se trece la discutarea lui în plen. Nu a venit încă avizul de la Guvern, care conform legii poate dura maximum 60 de zile. Un aviz favorabil, având în vedere configurația politică, creează premise favorabile ca ordonanța să treacă foarte repede de Senat și Camera Deputaților. Dacă avizul vine foarte repede, în jur de zece zile proiectul intră în plen, conform experienței privind dezbaterea altor proiecte legislative”, a precizat Claudiu Coman.

După Senat, proiectul ajunge la Camera Deputaților, care este camera decizională. Mai mult, dacă se prelungește sesiunea parlamentară și în iulie, atunci sunt șanse să treacă și în Camera Deptuaților

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

FOTO – VIDEO La Zărnești se fac bombe de bombe!

În sfârșit, Consilul Județean Brașov poate începe repararea drumurilor județene

Related posts
Comments are closed