5:06 pm - Wednesday March 21, 2018

Start în ediţia a 98-a a primului eşalon, cu patru egaluri

174 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Start în ediţia a 98-a a primului eşalon, cu patru egaluri

Primul eşalon al fotbalului românesc a pornit la drum, în noul sistem de disputare  cu prima rundă care s-a soldat în primele două zile cu patru meciuri terminate la egalitate. De la campioana în exerciţiu, FCSB şi până la nou-promovata din Voluntari, echipele au demonstrat că pauza campionatului a fost insuficientă pentru a regla buna funcţionare a echipelor.
Cu trei zile înaintea debutului în preliminariile Champions League , Steaua a arătat mari deficienţe în special pe atac.

Debutanta din Voluntari a smuls un punct ieşenilor
F.C. Voluntari  –  CSMS Iaşi   1-1 (1-1)
Au marcat:
Paul Pîrvulescu (30-pen) /Ştefan Grigorie (10).
Ieşenii şi-au continuat invincibilitatea din returul ediţiei precedente când l-au încheiat pe locul secund. Început de meci cu un euro-gol al lui Ştefan Grigorie şi egalat de un penalti făcut de Voicu la Călinţaru. Debutanţii din Voluntari şi-au arătat neputinţa şi nu vor avea viaţă prea uşoară în campionat.

Şumudică, în tribună şi astralii au început cu un egal
Astra  Giurgiu  –   Concordia Chiajna  2-2 (1-1)
Au marcat:
Constantin Budescu (45+3), Cristian Oros (48)/Florin Purece (45), Cr.Oros (55-ag).
Cristi Oros înscrie de două ori, dar la ambele porţi iar Astrali cu Şumudică în tribună, pentru păcatele din sezonul trecut, şi-au dat mâna şi nimic mai mult decât un  egal nedorit de nimeni.

Puştimea a început greoi, dar a terminat bine
Viitorul Ovidiu  –  C.F.R. Cluj    2-2 (1-2)
Au marcat:
Florin Cernat ( 34 şi 55 ambele din penalti) / Tade (13), Guimares (17).
La inaugurarea oficială a stadionului din Ovidiu, ceferiştii i-au luat repede pe puşti şi în min. 17 conduceau cu 2-0. Regele şi-a trezit la realitate elevii şi în 34 Hodorogea obţine un penalti iar în 55 Petrucci îl face pe al doilea, veteranul Florin Cernat trecându-şi în cont primele două goluri de la punctul cu var. Ceferştii au declarat că ambele au fost trase de păr.

Derbyul etapei, remarcat doar de două bare
F.C.S.B. Bucureşti  –   Petrolul Ploieşti  0-0

Considerat derbyul primei runde, meciul s-a remarcat prin doar două bare, câte una de fiecare parte, Nepomuceno în min. 30, cel care a adus victoria petroliştilor în sezonul precedent şi de Paul Papp în 51. În rest nimic mai mult decât îngrijorare maximă pentru meciul de mâine de la Zilina  din preliminarile Ligi Campionilor pentru stelistii care nu arată nimic.
Astăzi, runda se încheie pe Bega unde nou-promovata formaţie  Poli primeşte vizita Pandurilor gorjeni, într-un meci interesant.
 

sursa: bzb.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Căutările continuă la FC Braşov

Gabriela Irimia şi-a prelungit contractul la Braşov

Related posts
Comments are closed