12:34 am - Monday April 12, 2021

Spectacol şi distracţie pe skate-uri, la Braşov

428 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Spectacol şi distracţie pe skate-uri, la Braşov

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Skateboarding-ului („Go Skateboarding Day”), marcată în numeroase oraşe din lume pe 21 iunie, Asociaţia Sportivă Flava Sports a organizat, la Braşov, un eveniment special pentru pasionaţii acestui sport.

La evenimentul care se va desfăşura sâmbătă, 24 iunie, iubitorii de de skateboarding se vor întâlni cu unii dintre cei mai buni skateri din România, şi vor putea participa la demonstraţii pe trotuarele Braşovului.

 

„Go Skateboarding Day este o desfăşurare neconvenţională şi spontană: încercarea de a aduna skateboarderi de orice vârstă, culoare şi crez într-o sărbătoare a skateboarding-ului pur. Evenimentul, aflat între timp la unsprezecea sa ediţie, are loc an de an pe 21 iunie, Ziua internaţională a skateboarding-ului, şi îşi propune să celebreze skateboarding-ul în cea mai pură formă a sa şi să promoveze spiritul creativ al acestuia. Deja o tradiţie în toată puterea cuvântului a scenei autohtone, Go Skateboarding Day adună an de an cei mai buni skateri din România pentru sesiuni de neuitat pe străzile Braşovului, perla coroanei fiind întotdeauna ansamblul de trepte de pe pietonalul Răcădau, socotit de mulţi cel mai bun spot de skate din România”, au explicat organizatorii, pe pagina de Facebook.

Astfel, sâmbătă, începând cu orele 11.30 în parcul din Centrul Civic vor fi prezentate demonstraţii de skateboarding, iar în jurul orelor 14.00, vor porni spre pietonalul din Răcădău.

Participanţii vor merge doar pe trotuar, pe traseul 15 Noiembrie – Calea Bucureşti – Strada Carpaţilor – Bulevardul Muncii – Strada Tâmpei – Pietonal Răcădău.

Foto: facebook Go Skateboarding Day

sursa: Spectacol şi distracţie pe skate-uri, la Braşov by newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Fostul președinte al CJ Brașov Aristotel Căncescu, trimis în judecată alături de fostul senator Sebastian Grapă

Cină la înălţime, în Piaţa Sfatului

Related posts
Your comment?
Leave a Reply