6:22 am - Wednesday September 26, 2018

Sorin Grindeanu: „Această «nebunie politică» s-ar putea să ducă la pierderea guvernării de către PSD”

166 Viewed Stiri Brasov 0 respond

După ce Guvernul a fost demis în urma moțiunii de cenzură, premierul Sorin Grindeanu a susținut o conferință de presă la Palatul Victoria.

„Aştept până când Parlamentul va aproba noul Guvern, respectând toate prevederile constituţionale şi legale. Mă tem ca moţiunea să nu fie o mare greşeală. Important este să ieşim din acest blocaj şi să transmitem investitorilor şi cancelariilor din lumea întreagă că România rămâne un mediu stabil. PSD nu înseamnă Liviu Dragnea, nici Sorin Grindeanu. Acest partid trebuie să rămână unit. Voi rămâne în PSD, care nu trebuia să treacă prin această încercare, să-şi dea jos un Guvern pentru că vrea un singur om. Le spun tututor miniştrilor că trebuie să vină la serviciu şi să-şi facă datoria, până vine un nou Guvern. A fost calea cea mai grea, să nu accept funcţii, compromisuri, să nu fac alegeri mai mult sau mai puţin oculte. Toată această «nebunie politică» s-ar putea să ducă la pierderea guvernării de către PSD. Aceste lucruri au fost riscate de cei care le-au făcut şi vor trebui să răspundă dacă acesta va fi scenariul viitor. Am făcut un apel în Parlament, dacă e aşa de mare încredere, de ce a trebuit că votul să fie controlat. Au fost vreo patru controale până să ajungi la urnă de vot”, a declarat Grindeanu, care a avut și un sfat pentru viitorul premier: „Să nu aibă încredere în prietenia cu Liviu Dragnea”.

 


sursa: Sorin Grindeanu: „Această «nebunie politică» s-ar putea să ducă la pierderea guvernării de către PSD” by mytex.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

BRAŞOV. Redeschiderea spitalului din Săcele a intrat în linie dreaptă

Traian Băsescu: „Alianta PSD-ALDE a pierdut majoritatea. Deci, este normal sa piarda si guvernarea”

Related posts
Your comment?
Leave a Reply