11:51 am - Wednesday August 15, 2018

Sentințe mai blânde pentru șefii RAT Brașov implicați în afacerea cu ridicările auto

296 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Sentințe mai blânde pentru șefii RAT Brașov implicați în afacerea cu ridicările autoMagistrații Curții de Apel Brașov s-au pronunțat astăzi în dosarul afacerii ilegale privind ridicările auto din Brașov. Judecătorii au decis reducerea pedepselor celor implicați.

Astfel, instanța a decis să-l condamne pentru abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată pe Florea Cristinel Viorel  (director economic la RAT Brasov) la pedeapsa de 3 ani închisoare (în loc de 5 ani). Mai mult, instanța a dispus și pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat pe o perioadă de 1 an de la data rămânerii definitive a prezentei. Florea nu are dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat de la rămânerea definitivă a sentinței şi până la executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale. Instanța a decis suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 3 ani. De asemenea, Florea trebuie să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile în cadrul Primăriei municipiului Braşov sau în cadrul Fundaţiei pentru promovarea sancţiunilor comunitare – Atelierul MFC Braşov.

De aceleași pedepse și în aceleași condiții se bucură și Spinean Nicolae (director exploatare la RAT Brasov), Voicu Gheorghe Liviu  (șef Compartiment Achiziții din cadrul RAT Brașov) și Comănescu Corina Simona (șef Oficiu Juridic din cadrul RAT Brașov).

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Strada Cibinului „se mută” mai aproape de Centru

Kamerata Kronstadt şi Alexandra Fits te invită la sărbătorirea Zilei Franței la Coresi Mall

Related posts
Comments are closed