11:36 am - Wednesday August 15, 2018

Secretarul de stat la Fondurile Europene susține Brașovul Capitală Culturală Europeană 2021

169 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Secretarul de stat la Fondurile Europene susține Brașovul Capitală Culturală Europeană 2021Secretarul de stat Valentin Şoneriu a trimis un comunicat de presă prin care spune că susţine ferm candidatura municipiului Braşov pentru titlul de Capitală  Europeană a Culturii 2021.

Acesta susține că, după Sibiu, în 2007, e rândul Braşovul să fie următorea capitală culturală din România, având în vedere istoria comună între cele două oraşe transilvănene. Șoneriu spune că ambele municipii sunt caracterizate de un trecut bogat şi de diversitatea culturală.

„Cred cu tărie în forţa acestei zone şi a cetăţenilor de a construi Braşovul unul din cele mai dezvoltate judeţe ale ţării. Din acest motiv îmi doresc ca şi în următoarea programare a fondurilor europene până în 2020, judeţul Braşov să aibă un grad de absorbţie foarte ridicat. Consider că este de datoria noastră, a fiecărui braşovean să ne luptăm ca Municipiul Braşov să fie recunoscut ca şi Capitală Culturală Europeană în 2021 şi un puternic pol economic “, a conchis secretarul de stat în Ministerul Fondurilor Europene, Valentin Şoneriu.

Valentin Şoneriu este secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene şi preşedintele Partidului Liberal Reformator filiala teritorială Braşov. În 2012 a fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi a fost şi consilier judeţean în Braşov.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Ialomițianu despre noul Cod Fiscal – „bile albe, bile negre”

PNL denunță presiunile PSD împotriva ANI și DNA

Related posts
Comments are closed