11:50 am - Wednesday August 15, 2018

Se fac înscrieri pentru „Vacanța artelor la muzeu”!

262 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Se fac înscrieri pentru „Vacanța artelor la muzeu”!Aflat la cea de a X-a ediţie, programul educaţional „Vacanţa artelor la muzeu” va avea o grupă de 25 de participanţi cu vârste cuprinse între 6-14 ani.
Activităţile propuse vor avea loc la secția de literatură „Casa Ștefan Baciu” și în spațiul public în fiecare zi de joi a lunii iulie. Numărul de locuri este limitat.
Prima activitate va începe pe 2 iulie 2015 ora 10.00 la secția de literatură „Casa Ștefan Baciu”, str. Baiulescu nr. 9, vis-a-vis de arena Liceului Sportiv Brașov.
Dintre activitățile propuse amintim: mituri și legende despre Brașov, jocuri interactive, sport, aeromodelism, desen, tehnici de scriere și tipărire de-a lungul istoriei etc.
La finalul cursurilor, la începutul lunii august 2015, se va organiza o excursie cu trenul la monumentele naturii – vulcanul stins și coloanele de bazalt – de la Racoș, copiii fiind însoțiți de părinți.
Preţul pentru fiecare întâlnire din cadrul programului „Vacanţa artelor la muzeu” este de 5 lei/activitate/participant.
Coordonatorul programului „Vacanţa artelor la muzeu” este Ovidiu Savu – muzeograf. Informaţii suplimentare şi înscrieri la telefon 0268/477.864 sau e-mail: ovidelsa@yahoo.com

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

„Scrisori eminesciene”, un spectacol caritabil pentru unul dintre marii actori ai Brașovului

Lansare de carte: „Eu la ora de desen”

Related posts
Comments are closed