5:22 pm - Wednesday July 21, 2117

Se caută voluntari pentru „8 ore pentru o cauză bună”

3865 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Reprezentanţii de la Fundaţia Comunitară Braşov au stabilit care sunt ONG-urile ce vor fi învăţate şi ajutate să-şi atingă obiectivele în cadrul „8 ore pentru o cauză bună”. Este vorba despre Fundaţia The Duke of Edinburgh's International Award Romania – InSide Out, Community Aid Network, Fundaţia Bucuria Darului – Comunicare online şi fundraising, Asociaţia de Servicii Sociale SCUT – CMT Phoenix: întreprindere socială, Asociaţia pentru Persoane cu Dizabilităţi Fizice Sf. Haralambie Braşov – Zestrea H&H – Casa de artă şi meşteşug.
Proiectul „8 ore pentru o cauză bună” are acum nevoie de voluntari. Cei care doresc să se implice, trebuie să completeze un formular la adresa: http://brasov.8-i.ro/voluntari/
Este pentru al treilea an în care Braşovul va petrece şi el „8 ore pentru o cauză bună”, eveniment care are loc simultan în mai multe oraşe din lume (anul trecut: Berlin, Utrecht, Portalegre, San Francisco, Bucureşti etc). Evenimentul va avea loc pe 18 martie, începând cu ora 19.00, iar atunci, voluntari specialişti în marketing, comunicare, management, dar în special în fapte bune, îşi propun să rezolve temele propuse de organizaţii non-profit din Braşov. O noapte pe an, specialişti din diferite domenii, împărţiţi pe echipe şi coordonaţi de mentori cu viziune, donează cele mai preţioase resurse ale lor – timpul, experienţa profesională şi spiritul proactiv. Toate acestea pentru a găsi soluţii creative şi planuri reale de acţiune pentru fiecare obiectiv al organizaţiilor locale participante.

sursa: bzb.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Program pentru descurajarea fumatului încă din copilărie

Training gratuit de igienă în spitale

Related posts
Comments are closed