10:15 pm - Friday February 28, 2020

Şcoala altfel, la Zoo Braşov

322 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Şcoala altfel, la Zoo Braşov

Săptămâna „Şcoala Altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun!” reprezintă perioada destinată activităţilor de educaţie non-formală din fiecare an.

Cele doua segmente ale acestui an 27 februarie – 31 martie, respectiv 15 mai – 9 iunie, în care au putut fi organizate activitati extrascolare si extracuriculare, s-au incheiat cu succes si la Gradina Zoologica Brasov care, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar, a propus o serie de activitati pentru elevi.

Peste 1.600 de elevi brasoveni, dar si din alte zone ale tarii (Bucuresti, Timis, Tulcea, Dambovita, Calarasi), din toate ciclurile şcolare s-au bucurat de oportunitatea de a participa la activitatile educationale organizate aici.

„Teme precum «Gradinile zoologice – un colt de salbaticie», «O plimbare prin lumea animalelor salbatice», «Micii ecologisi – Natura protejata animale puternice» sau «Cum traiesc animalele si de ce au nevoie sa fie protejate de om», s-au numarat printre preferatele copiilor, acestea fiind sansa de a culege informatii despre lumea necuvantatoarelor dar si de a constientiza importanta ocrotirii animalelor si a mediului inconjurator”, spun reprezentanții Zoo Brașov.

Jocurile, concursurile, dansurile in aer liber, in parcul de joaca special amenajat din curtea gradinii zoologice, la iarba verde si sub cerul azuriu al primaverii au avut un puternic efect de placere si relaxare in randul copiilor.

In curand va incepe programul de prezentari pentru cateva dintre cele mai reprezentative specii din colectia gradinii zoologice: leopardul zapezii, leii africani, jaguarul și ursul brun.

Initial, aceste prezentari se vor face de catre un educator, urmand ca in cateva luni stafeta sa fie preluata de ingrijitorii de pe sectoarele respective. Prezentarile vor contine informatii generale referiatoare la speciile respective cu accent pe partea de conservare.

sursa: Şcoala altfel, la Zoo Braşov by newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Emoţii pentru absolvenţii de gimnaziu. Începe Evaluarea Naţională

R.E.T. deschide o noua fabrica in Romania, în parcul industrial Electroprecizia

Related posts
Your comment?
Leave a Reply