11:30 pm - Thursday April 25, 2024

S-a aprobat înființarea unui Centru de Excelență în Învățământ la Brașov

528 Viewed Stiri Brasov 0 respond

S-a aprobat înființarea unui Centru de Excelență în Învățământ la BrașovConsilierii locali au aprobarea, marți, încheierea parteneriatului între municipalitate, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Consiliul Judeţean Braşov, în vederea înfiinţării unui Centrul de Excelenţă în Învăţământ.

„Tradiţia învăţământului de calitate din judeţul Braşov, rezultatele bune obţinute de elevii şcolilor braşovene la concursurile şi olimpiadele şcolare naţionale şi internaţionale, pregătirea şi dăruirea cadrelor didactice din judeţ sunt argumente care susţin necesitatea înfiinţării unui Centru de excelenţă”, se precizează în expunerea de motive prezentată aleșilor locali pentru a lua această decizie.

„Inspectoratul Şcolar al Judeţului Braşov a selectat deja elevi de clasa a V-a, care vor forma 30 de grupe compuse din minimum opt şi maximum 15 copii. „Primăria Braşov urmează a pune la dispoziţie spaţiile necesare, în momentul de faţă fiind în analiză două variante. Din punctul nostru de vedere, cea mai bună soluţie ar fi ca acest centru să funcţioneze în noul corp al Colegiului Naţional Dr. Ioan Meşotă, care se construieşte acum. Pe de altă parte, conducerea IŞJ consideră ca cea mai bună alegere ar fu un corp al Colegiului Nicolae Titulescu, astfel că vom mai avea discuţii pe acest subiect”, a precizat viceprimarul Adina Durbacă

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Piața de Miercuri, mai scumpă

Pompierii militari au făcut spectacol la Teatrul „Sică Alexandrescu”

Related posts
Comments are closed