8:53 pm - Thursday April 25, 2019

Rezultate bune pentru echipele româneşti, dar deocamdată doar în tururi preliminare

149 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Rezultate bune pentru echipele româneşti, dar deocamdată doar în tururi preliminare

Primele echipe care au intrat în vârtejul cupelor europene, FC Botoşani, în turul III preliminar al Europa League şi campioana Steaua, în turul doi al preliminariilor Champions League, au obţi nut primele puncte în clasamentul UEFA. Moldovenii după ce au trecut de gruzini iar Steaua după preţioasa victorie din deplasarea de la Zilina, în faţa campioanei  Slovaciei, Trencin. Astăzi au loc alte două partide în deplasările de la Varşovia şi din Scoţia de la Invernes. Bucovinenii au o misiune deosebit de grea la Varşovia, pe când Astra se poate întoarce cu toate punctele din Scoţia, aşa cum a  procedat şi în sezonul trecut când a învins la Liberec.

Misiune dificilă pentru băieţii lui Leo Grozavu
Legia Varşovia  –  FC Botoşani (21:00- Pro TV)

După victoria cu echipa gruzină, buovinenii au o misiune dificilă în turul doi preliminar confruntându-se cu o echipă de tradiţie din Europa, Legia Varşovia.
Botoşaniul se află la debut în cupele europene, având la activ cele două meciuri cu echipa gruzină, un egal şi o victorie pe când Legia este o obişnuită a cupelor europene, având la activ 177 meciuri din care în Europa League, 92 partide, din care 39 victorioase.
În sezonul precedent a câştigat grupa L. În palmaresul româno- polonez s-au consumat 20 de partide, 9 victorii româneşti şi opt poloneze.
Primele confruntări au avut loc în Cupa Campionilor, când UTA Arad a pierdut acasă cu 1-2 în compania Legiei cât şi la Varşovia, atunci chiar la un scor sever, 0-8!
Antrenorul Leo Grozavu  ştie că meciul va fi unul dificil, dar speră ca elevii săi să se dăruiască pentru un rezultat cât mai bun.

Astra e favorita hârtiei la partida din Scoţia
Inverness  –  Astra Giurgiu (21, 45)

Astra Giurgiu se află la al treilea sezon în cupele europene şi are în palmares 18 partide disputate, din care 8 victorii, 6 înfrângeri şi patru remize.
În sezonul precedent a evoluat în grupele Europa League unde s-a clasat pe ultimul loc din seria D. Gazdele de la Inverness  sunt înfinţate în 1994 şi se află la debutul în cupele europene, fiind practic o necunoscută, după ce au câştigat în acest sezon Cupa Scoţiei. Marius Şumudică este încrezător în elevii săi iar după egalul, cu Concordia, 2-2 la Giurgiu, este nevoit să se întoarcă cu un rezultat favorabil din Scoţia.

sursa: bzb.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Baschet: Dora Ardelean a semnat cu Olimpia CSU Brașov

În cele din urmă, Ioan Neculaie a acceptat să negocieze vânzarea FC Braşov

Related posts
Comments are closed