11:50 am - Wednesday August 15, 2018

Raul Neama de la CS Luna, campion naţional la 50 m „fluture”

171 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Raul Neama de la CS Luna, campion  naţional la 50 m „fluture”

Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern a organizat în perioada 8-12 iulie la Complexul Olimpic de Nataţie „Anatol Grinţescu” din baza sportivă Dinamo, Campionatele Internaţionale de Înot, fiind prima întrecere de acest fel după 34 de ani, care este înscrisă în calendarul oficial al FINA.
Conform listei de start, s-au înscris 270 de sportivi din 9 ţări: Georgia, Tunisia, Muntenegru, Ungaria, Franţa, SUA, Qatar, Olanda şi România, ţară gazdă. La competiţia de la Bucureşti au participat şi două înotătoare de top, olandeza Sharon Van Rouwendaal şi sportiva ungară Katinka Hosszu, care a fost desemnată în 2014 ca fiind cea mai bună înotătoare din Europa şi din lume.
Clubul sportiv Luna Braşov a fost reprezentat de juniorul Neama Raul -17 ani, care a obţinut locul 1 în proba de 50 m Fluture (25’’75), locul 2 în probele de 100m (56’’25) şi 200m (2’08’’10) Fluture la categoria sa de vârstă, în clasamentul seniorilor aflându-se pe poziţia a 5-a respectiv a 4-a. Rezultatele obţinute de Raul îl pot califica pentru campionatele mondiale de juniori din Singapore.

sursa: bzb.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Handbalistele junioare pregătesc bătăliile viitoare sub îndrumarea Marianei Târcă

Giri şi coechipierul său sunt hotărâţi, „vrem victoria la Cluj”

Related posts
Comments are closed