8:33 am - Wednesday August 15, 2018

PSD forțează nota și vrea să scadă TVA din toamnă, nu de la 1 ianuarie 2016

188 Viewed Stiri Brasov 0 respond

PSD forțează nota și vrea să scadă TVA din toamnă, nu de la 1 ianuarie 2016Deputatul PSD Emil Niță a declarat, astăzi, că adoptarea Codului Fiscal este una dintre ultimele promisiuni din programul de guvernare, care a fost dusă la bun sfârșit.

„A stat 30 de zile în dezbatere la comisia de buget-finanțe, lucru care a creat premisele unui consens pe prevederile Codului Fiscal, iar lucru foarte important, una dintre prevederile importante ale Codului, scăderea TVA de la 24 la 19%, de la 1 ianuarie 2016. Dar scăderea TVA se află acum într-o analiză la Guvern și dorim să aplică, reducerea TVA mai devreme, mai exact din această toamnă”, a mai precizat Emil Niţă.

În sesiunea din toamnă, dacă va fi la fel de fructuoasă, spune deputatul PSD, obiectivul principal este adoptarea Legii salariilor unitare. „Se doreşte reducerea grilei de salarizare, se creează premisele diferențierii de salarizare, începând de la președinte, prim ministru și toți ceilalți angajați din sistemul public, pentru a nu mai întâmpla anomalii, ca un șef să câștige mai puțin decât un subaltern. Sau să existe categorii profesionale apropiate, cu ani de studii și multe-multe examene pentru a parcurge treptele ierarhice ale carierei (și vorbim de doctori, profesori) să câștige mai puțin decât oameni cu o pregătire inferioară. Acel slogan – «Dreptate până la capăt» – își va pune amprenta și în ceea ce privește salarizarea”, a mai precizat deputatul PSD.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

PSD face propriul demers pentru transferarea terenului necesar pentru Aeroport

Grapă și-a prezentat echipa de conducere de la UNPR Brașov

Related posts
Comments are closed