7:21 pm - Wednesday September 20, 2017

Protezele de sân, compensate de sistemul public de asigurări de sănătate (P)

152 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Protezele de sân, compensate de sistemul public de asigurări de sănătate (P)Vesti bune pentru supravietuitoarele cancerului se san. Set de proteza si sutien special compensat prin sistemul asigurarilor de sanatate.

De  mai bine de 4 ani la Gentle Care, Centrul de Consiliere pentru Protezarea Externa de San se primeste tot sprijinul necesar pentru procurarea protezelor externe de san, a sutienelor cu buzunare pentru protezele externe de san si a costumelor de baie cu buzunare pentru protezele externe de san.

Astazi am aflat vestea pe care o asteptam toate de ani de zile. Prin Ordinul 409 publicat in Monitorul Oficial cele care au trecut printr-o mastectomie beneficiaza, in regim compensat prin sistemul asigurarilor de sanatate, de set compus din proteza de san si sutien cu buzunare pentru proteza.

Si in cazul produselor Anita promovate in cadrul centrelor Gentle Care, suma compensata este de 409, 33 lei.

La Gentle Care dorim sa reintregim nevoia de feminitate a celor care au trecut printr-o mastectomie, prin restaurarea unei imagini pozitive  fata de propriul corp,  prin reinnoirea increderii si a respectului de sine.

Femeile din ziua de azi au la dispozitie o gama larga de produse post mastectomie. Din pacate acestea nu sunt cunoscute in detaliu. Tineti minte ca pentru fiecare persoana exista o multitudine de produse care se potrivesc perfect fiecarui tip de operatie la san si fiecarei etape din viata atat din timpul tratamentului, cat si dupa ce acesta se termina.

Protezele de sân, compensate de sistemul public de asigurări de sănătate (P)Gentle Care ofera si produse utilizate in cazul aparitiei limfedemului, dar si o gama de baticuri cu suport de bumbac  pentru chimioterapie.

Centrul de Consiliere pentru Protezarea Externa de San, a lansat  si www.Desprecancerdesan.ro pentru a raspunde  nevoilor generale ale tuturor celor care au fost atinsi de cancerul de san, inclusiv paciente nou diagnosticate sau supravietuitoare, precum si prietenii lor, membrii de familie si colegi.

Centrul de Consiliere pentru Protezarea Externa de San are deschise puncte de lucru in Brasov, Bucuresti, Constanta si Cluj Napoca. Programarile se fac telefonic la 0372 68 10 10 de luni pana vineri intre orele 09.00 – 21.00

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Tabără religioasă la Sâmbăta de Sus

Urări de bine din partea americanilor pentru tinerii loviți de un soldat beat pe drumul de Poiană

Related posts
Comments are closed