5:21 pm - Friday July 21, 9200

Proiect: Parcare automatizată privată cu 200 de locuri în Centrul Istoric al Braşovului

3359 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Proiect: Parcare automatizată privată cu 200 de locuri în Centrul Istoric al Braşovului

O firmă privată intenţionează să amenajeze o parcare automatizată (maşinile sunt duse la locul de parcare cu ajutorul unor lifturi, nefiind nevoie de rampe de acces) în Centrul Istoric al municipiului Braşov, în apropiere de Piaţa Sfatului.

Reprezentanţii companiei au depus o solicitare la Comisia de Circulaţie din cadrul Primăriei Braşov, pentru emiterea unui punct de vedere cu privire la amenajarea parcării automatizate în imobilul cu numărul 5 de pe strada Apollonia Hirscher (intersecţie cu strada Grigoraş Dinicu).

Firmă a obţinut un certificat de urbanism pentru amenajarea unor birouri, însă pentru amenajarea parcarii automatizate, cererea a fost respinsă din start, întrucât Comisia de Circulaţie nu emite puncte de vedere, ci se ocupă de avizarea sau nu a unor propuneri.

„Comisia nu s-a pronunţat în acest dosar. Având în vedere că firma obţinut certificat de urbanism doar pentru birouri, dacă doreşte să amenajeze şi o parcare, pentru această lucrare trebuie să obţină un alt certificat de urbanism”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, citat de BunaZiuaBrasov.

Dacă firma nu renunţă la ideea de a amenaja parcarea automatizată şi va obţine avizul, va construi o parcare cu o capacitate de 200 de locuri.

Foto: bzb.ro

sursa: Proiect: Parcare automatizată privată cu 200 de locuri în Centrul Istoric al Braşovului by newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Noaptea de Sânziene, la Șirnea

Jaf sub ochii poliţiştilor, în Gara Braşov

Related posts
Your comment?
Leave a Reply