5:13 pm - Friday April 19, 7867

Producția Super Pumelor la IAR Ghimbav aduce 700 de locuri de muncă

638 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Producția Super Pumelor la IAR Ghimbav aduce 700 de locuri de muncăMinistrul Economiei, Constantin Niță și președintele Companiei Airbus Helicopter vor semna în data de 24 septembrie, la București, un memorandum prin care se va începe producția de aeronave Super Puma la IAR Ghimbav.

„Se dovedește că ministrul Constantin Niță își onorează promisiunea de a aduce investitori la Brașov și că se va preocupa de crearea de noi locuri de muncă. Această investiție va aduce 700 de noi locuri de muncă pe platforma IAR Ghimbav. Acest lucru demonstrează interesul nostru de a păstra și crea noi locuri de muncă și de a genera o activitate de producție pe o perioadă lungă de timp“, a anunțat astăzi deputatul PSD Emil Niță.

Amănunte despre investiția Airbus Helicopter de la Ghimbav și care este implicarea companiei brașovene în această afacere citiți AICI!

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

13 firme, dintre care una din Spania, şi-au depus ofertele pentru continuarea lucrărilor la Cetrul de Agrement din Poiană

Specialişti din Germania, Anglia şi Olanda vor ajuta Brașovul să obțină finanțări europene pentru transformarea RAT în operator regional

Related posts
Comments are closed