6:41 am - Friday March 29, 2024

Primăria zice că va termina „cârpelile” din Piața Sfatului până la finele lui august

470 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Primăria zice că va termina „cârpelile” din Piața Sfatului până la finele lui augustPiața Sfatului a tot fost în șantier în ultimii doi ani, după ce s-a intervenit, în primul rând, la schimbarea tuturor rețelelor. Acum, mai sunt în curs de derulare doar lucrările de reabilitare a pavimentului, care sunt pe ultima sută de metri. Administratorul public al Brașovului, Gantz Miklos, a precizat că în conformitate cu graficele stabilite, aceste lucrări de reparații ar trebui încheiate până la finele lunii viitoare, însă acest lucru depinde și de condițiile meteo.

Inițial, autoritățile locale au vrut să obțină fonduri europene pentru implementarea unui proiect mai amplu de reabilitare a acestei zone, prin Planul Integrat de Dezvoltare a Polului de Creștere Brașov, dar, din păcate, investiția nu a putut primi astfel de fonduri, deoarece o parte dintre lucrările programate sunt pe domeniul privat. Astfel, s-a luat decizia ca după ce se finalizează rețelele să se facă reparații pe porțiunile unde atât pavimentul, cât și marmura erau foarte deteriorate. Totodată, anul trecut, întregul sistem de iluminat a fost refăcut, astfel încât să redea acestei zone atmosfera de la începutul anilor 1900, dar, în acelaşi timp, să aibă şi o eficienţă ridicată şi un design stilizat.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Centrele de excelență în handbal și educație rămân, deocamdată, la stadiul de discuție

Percheziții DIICOT într-un dosar de criminalitate informatică. Descinderi în alte 15 state, coordonate de FBI și Europol

Related posts
Comments are closed