11:45 am - Wednesday August 15, 2018

Primăria Brașov are 30 de zile să rezolve problemele de la Piața Dacia

136 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Primăria Brașov are 30 de zile să rezolve problemele de la Piața DaciaMiercuri a fost convocată la Prefectura Brașov o întâlnire cu reprezentanții Primăriei Brașov, ai Direcției de Sănătate Publică și ai Direcției Sanitar Veterinare.

În prezența prefectului Mihai Mohaci, s-au discutat problemele grave descoperite în piața agroalimentară Dacia, în urma controlului comisarilor de la Protecția Consumatorului din 13.07.2015, care au solicitat remedierea de urgență a tuturor deficiențelor existente în spațiul de vânzare-prezentare a produselor lactate.

„Ținând cont de gravitatea problemelor descoperite am acordat un termen scurt, 1 lună, pentru intrarea în legalitate și remedierea tuturor deficiențelor existente în zona menționată, cu atenție deosebită la spațiile frigorifice și de depozitare a produselor alimentare. Menționez faptul că nu vom tolera nicio abatere de la normele legale, indiferent de cine face acest lucru, atât agenții economici, producătorii cât și administrația piețelor”, ne-a declarat șeful Protecției Consumatorului Brașov, cms. șef Sorin Susanu.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

„Black Fire”, o expoziţie despre dezumanizarea individului în societatea contemporană

Culoare pe hârtie şi catifea

Related posts
Comments are closed