11:49 am - Wednesday August 15, 2018

Portret de campion: Karla Ioana Gnandt

349 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Portret de campion: Karla Ioana GnandtBrașovul are o școală cu tradiție pentru handbalul românesc. Iar unul dintre produsele de top este brașoveanca Karla Ioana Gnandt, fiica cunoscutului fotbalist Ioan Gnandt, unul dintre cei mai reprezentativi jucători de la FC Tractorul Brașov.

„Pentru mine sportul este un mod de viață: de când eram mică și mergeam la meciurile tatălui meu am avut o pasiune pentru sport. După ce am încercat să fac handbal, iar apoi patinaj viteză, am realizat că handbalul este sportul care mă definește cu adevărat”, ne-a mărturisit Karla Ioana Gnandt.

Tânăra ne-a povestit că a început să practice handbalul cu profesorul Dumitru Berbece, iar ulterior s-am mutat la CSS Dinamo Brașov, unde a făcut primele antrenamente cu Cristina Romilă. „După ce m-a văzut cum joc, domnul profesor Florin Constantinide, antrenorul fetelor mai mari cu un an, a spus că am talent și că vrea să mă facă o handbalistă adevarată, chemându-mă la antrenamentele lui”, ne-a spus Karla.

Elevă de top la Liceul cu Program Sportiv

Karla Ioana Gnandt a participat la prima ei competiție și a reușit să ajungă în semifinale, iar anul acesta a participat la a doua competiție din cei patru ani de când practică handbalul cu Mariana Peța, unde și cu aceasta a ajuns în semifinale clasându-se pe locul 2.

„La fel ca și cu handbalul, cu școala mă descurc la fel de bine: am promovat examenul național intrând la Liceul cu Program Sportiv cu media 9.13”, este mândră de rezultatele ei tânăra sportivă.

CLICK pe poze pentru a se mări!

Are hobby-uri la fel ca tinerii de vârsta ei

Actorul preferat al Karlei este Vin Diesel, iar filmul preferat în care acesta joacă este „Fast&Furious 7”. La capitolul muzică, cântăreața ei favorită este Andra. Dintre sportivi, handbalista preferată este Aurelia Brădeanu, iar fotbalistul care îi place este Lionel Messi.

„Ca orice fată, cu excepția handbalului, am și alte pasiuni, precum shopping-ul și plimbările cu prietenii. Pe viitor aș vrea să termin Facultatea de Sport, să îmi întemeiez o familie și să îmi creez o carieră în handbal. Chiar dacă nu am câștigat niciun trofeu împreună cu echipa, dar am câștigat premii la concursurile școlare, la tetratlonul de anul trecut ne-am clasat pe locul 2, iar în urmă cu 2 ani am câștigat locul 1 la o competiție de fotbal feminin”, ne mai spune Karla Ioana Gnandt.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.

Maria Luiza Steinesz, o fată de nota 10!

FOTO Cum s-a descurcat presa la concursul de gătit la ceaun

Related posts
Comments are closed