8:53 pm - Thursday April 25, 2019

Pompierii braşoveni atrag atenţia asupra grătarelor în minivacanţa de Rusalii

229 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Pompierii braşoveni atrag atenţia asupra grătarelor în minivacanţa de Rusalii

Pentru că minivacanţa de Rusalii se întinde pe mai multe zile, oamenii vor fi tentaţi să petreacă mai mult timp la grătare. Astfel, pompierii le reamintesc braşovenilor măsurile de prevenire a incendiilor la iarbă verde.

Angajaţii ISU le atrag atenţia că aprinderea focului este interzisă în zonele cu pericol de incendiu și pe timp de vânt.

De asemenea, utilizarea focului deschis în zonele de agrement este permisă doar în locurile special amenajate, în condiţii și la distanţe de siguranţă care să nu permită propagarea focului la construcţii, depozite, culturi agricole, păduri, plantaţii sau la alte vecinătăţi.

Totodată, pompierii recomandă să monitorizaţi în permanenţă arderea, deoarece, chiar și o rafală slabă de vânt ar putea modifica direcţia focului, îndreptând flăcările spre vegetaţie sau transportând scânteile incandescente la distanţe mari.

Pentru a evita producerea de incendii, brașovenii sunt sfătuiți să-i supravegheze continuu pe copii, să aibă la îndemână un stingător sau un recipient cu apă, în cazul în care focul se întețește.

Înainte de plecarea de la iarbă verde, petrecăreţii în natură trebuie să stingă focul și să acopere cenușa cu pământ, iar deșeurile să le depună doar în locurile special amenajate.

sursa: Pompierii braşoveni atrag atenţia asupra grătarelor în minivacanţa de Rusalii by newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Și medicii dau șpăgi…

“Braşov, oraş în mijlocul naturii” va aduce un film despre ariile naturale protejate din judeţ

Related posts
Your comment?
Leave a Reply