9:07 pm - Wednesday October 17, 2018

Poloiştii Coronei au nevoie de două victorii pentru bronz

188 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Poloiştii Coronei au nevoie de două victorii pentru bronz

Sâmbătă şi duminică, la Bazinul Olimpic Braşov, echipele de polo Corona Braşov şi Dinamo Bucureşti se luptă pentru medaliile de bronz

Poloiştii Coronei au nevoie de publicul braşovean pentru a-i încuraja în lupta pentru medaliile de bronz ale campionatului, care se va disputa sâmbătă şi duminică (în ambele zile de la ora 11.00) la Bazinul Olimpic Braşov. După ce în primele două jocuri, disputate la Bucureşti, au obţinut o victorie (12-10) şi au înregistrat o înfrângere (9-8) în faţa celor de la Dinamo Bucureşti, două reuşite în cele două partide care se vor disputa la Braşov le-ar asigura poloiştilor de la Corona Sportul Studenţesc medaliile de bronz şi în acest sezon.

Antrenorul echipei braşovene, Aurelian Georgescu a declarat că deşi partidele sunt mai dificile decât cele din sezonul trecut, când lotul avea mai mulţi jucători cu experienţă, are încredere în băieţii pe care îi antrenează.

„Sunt două meciuri extrem de importante, având în vedere că în ele se va decide care echipă va avea la finalul sezonului medaliile de bronz la gât. Anul trecut noi am fost cei care am câştigat, astfel că Dinamo va face totul pentru o eventuală revanşă. Cu toate acestea, deşi ştiu că echipa este mult mai tânără şi ne va fi ceva mai greu, am mare încredere că la Braşov ne putem impune. La Bucureşti în primele două partide a fost foarte greu, însă cu toate acestea consider că le puteam câştiga amândouă şi să ne fi luat un avantaj mai mare pentru medalii. Acesta este însă sportul şi trebuie să luptăm în continuare. Cum am spus, oricât de greu ar fi vom lupta pentru ca la final de campionat să fim din nou medaliaţi”, spune Georgescu.

Tehnicianul Coronei face apel la publicul braşovean să vină la bazin, mai ales că spectatorii vor avea parte de o surpriză fiecare dintre ei primind câte o eşarfă cadou.

„Avem mare nevoie de public. Nu mai e un secret pentru nimeni că publicul te poate purta spre victorii, şi din acest motiv aşteptăm braşovenii la bazin în număr cât mai mare. Meciurile cu Dinamo au fost mereu extrem de disputate, astfel că vor avea parte de un spectacol sportiv pe măsura aşteptărilor. Avem şi o surpriză pentru fanii care ne vor fi alături la bazin. Oficialii echipei de polo vor împărţi celor din tribună, eşarfe cu însemnele Corona, cu care să vină la bazin de câte ori echipele de polo au meci”.


De asemenea, pe lângă surpriza pentru suporteri, Corona are o surpriză şi pentru cei mai buni juniori de la Corona, care vor fi premiaţi pentru felul în care au jucat şi s-au antrenat în acest sezon.

„Este important să îi încurajăm şi să le facem o mică bucurie. Chiar dacă este simbolică, pentru un junior este important să fie premiat de cătrei cel pe care îi are drept model”, a punctat antrenorul.

sursa: Poloiştii Coronei au nevoie de două victorii pentru bronz by newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Poloiștii luptă pentru medaliile de bronz

Costică Buceschi vine la Corona

Related posts
Your comment?
Leave a Reply