12:10 pm - Thursday June 20, 2019

Poiana BRAŞOV. Campanie pentru susţinerea produsului tomate în spaţii protejate, la Expo-Conferința Internațională MEAT&MILK

261 Viewed Stiri Brasov 0 respond

În ultimele două zile, în Poiana Brașov s-a desfăşurat cea de-a VI-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale MEAT&MILK, eveniment adresat fermierilor, procesatorilor și specialiștilor din industriile de lapte și carne și din domeniile adiacente. Din partea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale a fost prezent ministrul secretar de stat Daniel Botănoiu, iar din partea Direcției pentru Agricultură Județeană Brașov, director executiv Georgeta Ujupan.

Astăzi, oficialii au vizitat împreună doi dintre beneficiarii Programului Guvernamental de susținere a produsului tomate în spații protejate din județul nostru. În cadrul vizitei realizate la Cărpiniș-Tărlungeni, la sera și solarul familiilor Domnișoru (foto), Botănoiu a discutat despre soiurile folosite și tehnologia aplicată, despre problemele cu care se confruntă producătorii, despre reușita implementării programului și despre încrederea pe care o dobândesc agricultorii dacă pot beneficia de acest sprijin. Nu în ultimul rând s-a discutat și despre faptul că la Brașov, dacă se dorește, cu muncă și determinare se pot obține rezultate frumoase.

În urma celor discutate, producătorii și-au exprimat intenția de a-și extinde activitatea, întrucât o desfășoară și o realizează cu mare dăruire și pricepere și sunt convinși că rezultatele pe care le vor obține vor fi cele pe care și le doresc.

 


sursa: Poiana BRAŞOV. Campanie pentru susţinerea produsului tomate în spaţii protejate, la Expo-Conferința Internațională MEAT&MILK by mytex.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Recomandările lui Orţan pentru G7

NU și la Râșnov!!!

Related posts
Your comment?
Leave a Reply