4:34 pm - Saturday July 20, 2019

PNL-ul portocaliu face un joc perfid și prostesc în fața electoratului brașovean

154 Viewed Stiri Brasov 0 respond

PNL-ul portocaliu face un joc perfid și prostesc în fața electoratului brașoveanNoul PNL portocaliu câștigă premiul cel mare al ipocriziei politice în această campanie electorală
PNL-ul portocaliu
demonstrează în aceste zile, dacă mai era ceva de demonstrat, că face un joc perfid și prostesc în fața electoratului brașovean. Liberalii au propriul candidat la Primăria Brașov, dar se agață de candidatul independent George Scripcaru, pe care l-au renegat de mai bine de jumătate de an.
În disperarea lor de a păcăli adevăratul electorat de dreapta și de a-și maximiza rezultatul din 5 iunie, PNL-ul domnilor Boc și Blaga se agață în stradă cu disperare de George Scripcaru, încercând să-i capitalizeze la maximum notorietatea. Însă pe la posturile TV și in declarațiile publice, liberalii portocalii pozează în singurul partid al valorilor liberale și păstrători ai istoriei liberale autentice! Serios!?
Oare dânșii vorbesc de valorile liberale împărtășite de domnii Boc, Blaga, Berceanu, Videanu și Falcă? Sau de valorile liberale ale doamnelor Udrea și Anastase?
Oare oamenii au uitat valorile împărtășite de acești „liberali revopsiți” din perioada 2008-2012? 

Eu cred că astăzi Brătienii se răsucesc în morminte!
Cu multă compasiune și durere în suflet , le spun acelora dintre colegii de bună-credință din vechiul PNL, și la care țin foartemult, și care cred că ce se întâmplă astăzi în PNL estedoar un coșmar, și este doar temporar, să nu se lase îmbătați cu apă rece.

Ușor-ușor PNL-ul este furat și condus, așa cum și-a dorit Băsescu din 2005, de către urmașii fruntașilor FSN. Cine are puțină cultură politică, cunoaște istoria ultimilor 25 de ani, va înțelege foarte bine acest lucru.
Adevărații liberali sunt în ALDE. Adevărații liberali vor veni rând pe rând în ALDE, iar celor ce nu au avut încă destul curaj să vină alături de noi, le transmit că:

„Lupul își schimbă părul, dar năravul ba!”… sau și-l vopsește, după caz.

DA! Se poate administrație cu mâinile curate!

Cu speranță și încredere,

  • Adrian Atomei 
  • Candidat ALDE la Primăria MunicipiuluiBrașov 

(P -Cod AEP 21160080)

 

 

sursa: PNL-ul portocaliu face un joc perfid și prostesc în fața electoratului brașovean by newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Replică: Mihaela Șoneriu îi transmite lui Căncescu să aibă grijă de beci

UDMR îl susţine pe George Scripcaru la Primăria Braşov

Related posts
Your comment?
Leave a Reply