5:13 pm - Thursday April 18, 5839

Petiție online pentru înlăturarea imunității soldatului american care a provocatul accidentul de pe drumul spre Poiana Brașov

684 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Petiție online pentru înlăturarea imunității soldatului american care a provocatul accidentul de pe drumul spre Poiana BrașovTânărul accidentat de soldatul american, la volanul unui jeep, a lansat o petiție online pentru ridicarea imunității soldaților americani cantonați pe teritoriul României.

„Pe data de 7.06.2015 un soldat american beat a provocat un accident grav in Brasov. Acest accident a avut 2 victime, dintre care o tanara de 22 de ani a fost ranita grav in zona toracica, avand nevoie de o operatie pentru a-i putea drena plamanii perforati. Datorita imunitatii el va scapa basma curata si nu va fi cercetat. Haideti sa incercam sa nu lasam istoria sa se repete ca in cazul lui Teo Peter!!! Propun semnarea unei petitii pentru scoaterea imunitatii soldatilor american aflati pe teritoriul Romaniei!!”, scrie Costin Păunescu, vicitma soldatului american, în petiția online, care poate fi găsită AICI!

Niciun detaliu din ancheta derulata în acest caz nu este făcut public. Victimele și familiile lor se tem că, protejat de lege, soldatul american ar putea scăpa basma curată.

Singura reacție a Ambasadei SUA:  „Suntem la curent cu faptul că a avut loc un incident în trafic aseară. SUA vor coopera pe deplin la anchetă. Nu putem comenta cu privire la o anchetă aflată în desfăşurare”.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Un pianist braşovean, vedetă în Suedia

Cinci licee cu promovabilitate 100% la BAC

Related posts
Comments are closed