5:09 pm - Wednesday March 21, 2018

Peste 1 milion de vizitatori au trecut pragul mall-ului Coresi din Braşov în prima lună de funcţionare

83 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Peste 1 milion de vizitatori au trecut pragul mall-ului Coresi din Braşov în prima lună de funcţionareCentrul comercial Coresi Shopping Resort din Braşov, deschis la finalul lunii martie după o investiţie de 60 de milioane de euro a grupului francez Immochan, a înregistrat în prima lună de funcţionare un trafic de peste 1 milion de vizitatori, după ce în primul weekend de la deschidere circa 230.000 de persoane au trecut pragul mall-ului.

Traficul estimat pentru noul centrul comercial din Braşov este de circa 8 milioane de oameni pe an.

Cel mai recent studiu realizat de Coresi Shopping Resort, cu ajutorul Centrului de Cercetare de Marketing Mednet, demonstrează faptul ca 4 din 5 persoane recomandă Coresi din poziția de ambasadori ai brandului, în vreme ce peste 90,6% au o percepție pozitivă declarată cu privire la brand.

Studiul a fost realizat pe un eșantion reprezentativ de 521 de respondenți, femei și bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani, care provin din zone precum Brașov, Covasna, Prahova, Sibiu, Mureș și Argeș.

Traficul de peste 1.000.000 de vizitatori înregistrat în prima lună de funcționare, cât şi numărul de peste 230.000 de persoane din weekendul inaugurării vin să confirme gradul mare de interes al brașovenilor și al întregii regiuni față de Coresi Shopping Resort.

Designul, numărul mare de magazine cunoscute și dimensiunea Coresi Shopping Resort sunt alte aspecte evaluate pozitiv de către respondenți. 87% dintre aceștia și-au declarat intentia de a reveni în noul centru al atracţiei din Braşov.

Eficiența comunicării este dovedită prin procentul semnificativ de 50% din respondenți care declară ca au aflat prima dată de Coresi din mass media, în timp ce peste 20% au invocat „word of month” ca prima sursa de informare cu privire la Coresi. Outdoor-ul și on-line-ul au reprezentat sursele de comunicare constantă pentru un procent de 86% dintre respondenți.

Încă de la deschiderea oficială pentru public, Coresi Shopping Resort se poziționează ca un centru de viață în care zilnic au loc evenimente care adună sub același acoperiș mii de vizitatori. Cu un trafic estimat de peste 8 milioane de vizitatori pe an care vizează locuitorii Brașovului, pe cei din vecinatate, cât și turiștii străini și români, Coresi Shopping Resort își reafirmă misiunea de a deveni o scenă deschisă pentru brașoveni și nu numai, prin cele 360 de evenimente pe an menite să consolideze pozitionarea shopping resortulului ca un adevărat centru al bucuriilor de zi de zi.

Coresi este dezvoltat pe fosta platformă Tractorul din Braşov, pe un teren de 100 de hectare. Coresi Shopping Resort are o suprafaţă de 45.000 metri pătraţi, este închiriat în proporţie de 96%, având 110 magazine, din care 35% branduri locale, potrivit celor mai recente date. Veniturile din chirii sunt estimate la circa 6 milioane de euro pe an.

 

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

CE trebuie să dea avizul vânzării terenului pentru Korona Mall

Cafeneaua Starbucks din mall-ul Coresi se deschide luni!

Related posts
Comments are closed