7:49 am - Friday March 29, 2024

Oferte de 1 Mai la munte: petrecerile câmpenești, pricipala atracție

531 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Oferte de 1 Mai la munte: petrecerile câmpenești, pricipala atracțieHotelierii din staţiunile de pe Valea Prahovei și Brașov îi aşteaptă pe turişti cu oferte speciale de 1 Mai, pregătind pentru ei petreceri cu foc de tabără, grătare în aer liber, cină tradiţională, muzică mixată de DJ şi acces la spa, petrecerile câmpeneşti fiind principalele puncte de atracţie şi în Braşov.

Mai multe hoteluri din staţiunile de pe Valea Prahovei – Azuga, Buşteni şi Sinaia – au pregătit oferte speciale pentru weekend-ul de 1 Mai, la preţuri pornind de la câteva zeci de lei până la câteva zeci de euro de persoană pe noapte.

Gazdele le promit turiştilor petreceri cu foc de tabără, cină tradiţională, dar aceştia vor avea şi posibilitatea de a participa la grătare în aer liber.

Cele mai accesibile oferte sunt în staţiunea Buşteni, unde costul unei nopţi de cazare este de 65 de lei de persoană, în preţ fiind incluse şi două mese pe zi, la alegere. Pensiunea care are această ofertă le dă turiştilor un card valoric, ei având posibilitatea să aleagă ce meniuri doresc şi la ce ore doresc să mănânce.

O altă pensiune de trei stele, tot din Buşteni, scoate la vânzare un pachet turistic care include trei nopţi de cazare cu mic dejun, o ”băutură de bun venit” şi o oră de acces la spa, totul pentru 225 de lei de persoană.

La Sinaia, preţurile sunt mai mari, dar şi oferta mai bogată

Pentru 380 de lei de persoană, un hotel de trei stele din staţiune a pregătit un pachet turistic care include trei nopţi de cazare cu mic dejun în sistem bufet suedez, o cină românească de 1 Mai, cu foc de tabără, ţuică fiartă, vin fiert, muzică de petrecere mixată de DJ, dar şi acces gratuit la jacuzzi, saună, biliard, tenis de masă şi loc de joacă pentru copii. Turiştii care merg la acest hotel beneficiază totodată de reduceri pentru mesele servite la restaurantul unităţii de cazare.

Tot la Sinaia, un alt hotel de trei stele are o ofertă care costă 440 de lei de persoană şi include trei nopţi de cazare în cameră dublă, mic dejun, ”băutură de bun venit” şi petreceri precum “Muncim şi cântăm la o seară de karaoke”, în 30 aprilie, şi “Muncim la un grătar în aer liber”, în 1 mai.

Minivacanţa de 1 Mai petrecută la o vilă în Sinaia este mai ieftină decât la hotel. Astfel, pentru 340 de lei de persoană turiştii primesc trei nopţi de cazare cu mic dejun, barbecue cu foc de tabără, muzică şi participă la o tombolă.

Turiştii cu buget generos pot alege un hotel de cinci stele din Azuga, la un tarif de 80 de euro pentru o cameră dublă pe noapte. Acest preţ include cazare, acces la spa, parcare şi loc de joacă pentru copii, iar cina festivă de 1 Mai, cu meniu prestabilit, costă 24 de euro de persoană, pentru micul dejun turiştii trebuind să plătească 19 euro de persoană.

Oferte cu petreceri câmpeneşti şi în staţiunile Predeal şi Poiana Braşov

Turiştii care aleg să îşi petreacă minivacanţa de 1 Mai în staţiunile din judeţul Braşov au la dispoziţie oferte care pornesc de la 164 de lei de persoană pentru un sejur de două nopţi în Braşov şi depăşesc 1.000 de lei pentru un pachet all inclusive într-o pensiune de trei stele din Predeal. Din oferte nu va lipsi petrecerea câmpenească cu mici, bere şi foc de tabără.

În staţiunea Predeal, la o pensiune de patru stele, turiştii pot opta, în perioada 1-3 mai, pentru un pachet cu cazare de trei nopţi cu mic dejun inclus, la preţul de 360 de lei pentru o cameră dublă. De 1 Mai, turiştii vor fi invitaţi în foişorul pensiunii unde se va organiza un grătar românesc, de la care nu vor lipsi gustările cu roşii, ceapă, telemea şi slănină, platou mix grill, ţuică şi berea, dar pentru care trebuie să mai plătească 50 de lei de persoană.

Un hotel de trei stele din Predeal are pachete de trei nopţi de cazare la preţul de 390 de lei pentru o cameră dublă, la care se adaugă o noapte gratuită. Turiştii vor avea parte şi de o cină în aer liber, cu foc de tabără, grătar şi petrecere câmpenească, în 1 mai. Preţul include accesul la toate facilităţile hotelului, piscină, piscină pentru copii, saună, jacuzzi, hidromasaj, salină, sală de fitness, tenis de masă, biliard, loc de joacă pentru copii.

O pensiune de trei stele din aceeaşi staţiune vine cu oferte all inclusive, care pornesc de la preţul de 259 de lei de persoană, pentru un sejur de două nopţi, şi ajung până la 1.099 de lei de persoană, în funcţie de tipul camerei alese. Pachetul include, pe lângă cazare, masă în regim all inclusive, dar şi pachet de băuturi alcoolice şi non-alcoolice, iar de 1 Mai un prânz câmpenesc la iarbă verde. În fiecare seară, atmosfera va fi întreţinută de o formaţie de muzică de petrecere. Turiştii vor avea acces gratuit la parcarea monitorizată video, la internet cafe, la locul de joacă pentru copii supravegheat şi vor beneficia de tichet de acces gratuit la Fun Park Trei Brazi pentru trei ore.

În Poiana Braşov sunt mai puţine oferte de 1 Mai

Sunt însă şi unităţi de cazare care s-au pregătit special pentru minivacanţa de 1 Mai. De exemplu, o vilă de trei stele oferă un pachet de trei nopţi cu demipensiune la preţuri între 415 şi 475 de lei de persoană, în cameradublă sau apartament. Astfel, turiştii beneficiază de mic dejun şi cină în limita a 40 de lei de persoană, pentru fiecare masă, care se serveşte în restaurant a la carte, dar şi de mix grill cu degustare de palincă la grătarul de lângă terasă. Prânzul de 1 Mai costă 28 de lei de persoană. În pachet intră şi două ore de plimbare gratuită cu bicicleta.

Un hotel de patru stele oferă pachete de două nopţi de cazare la 190 de lei de persoană pe noapte, cu mic dejun şi cină de 1 Mai cu muzică live şi foc de tabără incluse în preţ. Copiii până la 12 ani cazaţi în cameră cu doi adulţi beneficiază de gratuitate.

Un alt hotel de patru stele promite o petrecere românească, dar cu tarife în euro. Oferta hotelului este de 92 de euro de persoană în cameră dublă sau 99 de euro de persoană în apartament cu două camere, acesta fiind tariful pentru două nopţi, iar a treia noapte fiind oferită gratuit. Oferta cuprinde mic dejun tip bufet, dejun de 1 Mai în grădina hotelului, coş cu fructe în cameră, dar şi un concurs cu premii, unde locul întâi constă într-un weekend cadou pentru două persoane, locul doi – un ritual de frumuseţe la spa şi locul 3 – o cină a la carte pentru două persoane.

La hotelurile din municipiul Braşov, preţurile din perioada 1-3 mai sunt între 164 de lei şi 300 de lei de persoană pentru două nopţi în cameră dublă, cu mic dejun inclus. Unii
hotelieri au inclus în preţ şi un abonament de trei ore de persoană pe zi la un complex acvatic.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

ANRSC nu și-a pus, deocamdată, girul pe noul preț al gigacaloriei la Brașov

EXCLUSIV Transferul terenului pentru Aeroport a trecut de Consilul Legislativ

Related posts
Comments are closed