2:34 pm - Friday March 29, 2024

Oana Sîrbu sărbătorește „Ziua iei” la Brașov

506 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Oana Sîrbu sărbătorește „Ziua iei” la BrașovSăptămâna aceasta este dedicată mai mult ca niciodată tradițiilor româneşti, talentelor locale şi patrimoniului Braşovului, care vor fi puse în valoare la fiecare pas! „De la Sânziene sau Ziua Universală a Iei şi până la Weekendului Tradițiilor, la Coresi vei simți cu adevărat bucuria autentic românească!”, spun organizatorii acestor evenimente.

Sărbătoarea tradițiilor de la începutul verii începe miercuri, 24 iunie, de Sânziene, când la Coresi puteți participa la „Gala Masterclass” de interpretare muzicală organizat de Şcoala Populară de Arte şi Meserii Tiberiu Brediceanu Braşov. Invitata specială a spectacolului este actrița şi cântăreaţa Oana Sîrbu, membră a juriului care va îndruma tinerii artişti debutanți. Mai mult, de la ora 16.30, la scena din Piața cu Copaci, va avea loc o sesiune de autografe cu Oana Sîrbu, după care va avea loc un spectacol pe care nu trebuie să-l ratezi.

Sâmbătă, 27 iunie, Trupa Devas aduce un spectacol încântător şi inedit pe scena Coresi! Începând cu ora 19.00, pregăteşte-te pentru un concert adevărat de muzică – electronic simfonică! Proiectele muzicale Devas poartă o amprentă originală, iar rezultatul este evident prin prisma publicului numeros şi a atmosferei extraordinare în concertele şi evenimentele din întreaga țară. În acordurile muzicii Devas se ascund secvențe din muzica clasică ce fuzionează cu tradițiile lumii (orientale, latine, café concert, dar mai ales româneşti), mixate într-un stil modern şi original.

Şi, pentru că bucuria sărbătorii româneşti ne cuprinde, duminică, 28 iunie, ești așteptat îmbrăcat în costum popular şi să te laşi dus în paşi de dans tradițional românesc într-o „Horă a Bucuriei, a Mândriei şi a Poftei de Viață”! Și vă dezvăluim că va fi premiat cel mai arătos, cel mai autentic şi cel mai fericit participant care poartă un costum popular românesc!

Trebuie să știți că, de vineri până duminică, meşteşugarii Asociației Creatorilor de Artă Tradițională şi Contemporană Braşov şi ai Asociației „Firul Întors” te aşteaptă la Şezătoare. cu activitați gratuite de pictură pe sticlă, pe lemn, ceramică şi creație etnografică, chiar dacă eşti începător sau ceva mai priceput!

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

FOTO Accident foarte grav la ieșirea din Brașov spre Tărlungeni. Două tinere au decedat!

Muncitorii calificaţi în construcţii pot obţine contracte de muncă în Israel, prin ANOFM

Related posts
Comments are closed