1:37 am - Wednesday November 13, 2019

O nouă extragere a loteriei bonurilor fiscale va avea loc duminică

191 Viewed Stiri Brasov 0 respond

O nouă extragere a Loteriei bonurilor fiscale va avea loc duminică, 18 iunie 2017, informează Ministerul Finanţelor Publice (MFP). La extragere vor participa bonurile fiscale emise între 1 și 31 mai 2017. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. 

„Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 18 iunie 2017, ora 16.00 va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare”, se arată în comunicatul de presă al MFP.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile.

„Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF”, precizează MFP.

 

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Braşov. Numărul insolvenţelor a crescut cu 17,44%, în primele cinci luni din 2017

Judeţul Braşov se situează pe primul loc în Regiunea Centru, după sosirile şi înnoptările turiştilor

Related posts
Your comment?
Leave a Reply