5:13 pm - Thursday April 18, 8402

O nouă ediție a Jocurilor pentru voluntari!

815 Viewed Stiri Brasov 0 respond

O nouă ediție a Jocurilor pentru voluntari!

Luna septembrie aduce cu ea o nouă ediție a Jocurilor pentru voluntari, eveniment de networking & fun destinat voluntarilor și tuturor celor pasionați de voluntariatul comunitar. Vineri, 26 septembrie, de la ora 18, sunteți așteptați în Mansarda Baiulescu, pentru a lua parte la jocuri interactive, la boardgames și pentru a afla mai multe despre oportunitățile destinate voluntarilor din Brașov, din această toamnă.

Evenimentul creat pe facebook îl găsiți pe pagina www.facebook.com/asociatiacolors – click direct aici. Tot pe facebook găsiți poze de la evenimentele anterioare. Dacă vii pentru prima dată nu uita să te înscrii pe site-ul Asociației Colors – click aici!

Jocuri pentru voluntari este un eveniment al Asociației Colors în parteneriat cu Biblioteca Jud. G. Barițiu și Rețeaua CAN. Partener media: Newsbv.ro.

De asemenea Asociația Colors și partenerii săi vor organiza în 4 octombrie cea de-a doua ediție a evenimentului “Eu voluntar, tu?”, care va avea loc tot la bibliotecă și care va oferi un spațiu deschis, interactiv și nonformal tuturor celor care doresc să își dezvolte cunoștințele în domeniul voluntariatului comunitar.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Antrenorul CSU Brașov a provocat un accident grav pe DN1 și a căzut cu mașina în prăpastie

Târgul de toamnă se deschide oficial sâmbătă de la ora 12.00. Vezi ce noutăţi aduce ediţia din acest an

Related posts
Comments are closed