3:19 pm - Monday February 24, 3800

Noul sezon “Jocurile lui Hippo” se prinde doar în parcurile brașovene din 4 iulie!

192 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Noul sezon “Jocurile lui Hippo” se prinde doar în parcurile brașovene din 4 iulie!

Asociația Colors a pregătit în Brașov, pentru luna iulie 6 episoade colorate cu activități nonformale în aer liber destinate copiilor, tinerilor și familiilor acestora. Noul sezon al “Jocurilor lui Hippo” va rula sâmbăta, de la ora 10, în parcul Tractorul din Brașov, dar și de de la ora 17, în câteva locații noi – parcurile din Noua, Centrul Civic și Sub Tâmpa.

Dacă anul trecut hipopotamul cel jucăuș i-a invitat pe brașoveni într-o călătorie magică cu mașina timpului, de data aceasta Hippo împreună cu prietenii săi, voluntarii Asociației Colors ne invită să redescoperim zonele verzi din Brașov, unde putem petrece câteva ore într-un mod activ, împreună cu cei dragi, unde ne putem relaxa după o săptămână agitată și unde putem interacționa cu persoane de vârstă similare și face noi prieteni. Ca și în anii trecuți vom avea multe jocuri, activități sportive, jonglerii sau baloane de săpun, dar și ateliere care vor pune la încercare creativitatea participanților.

Noul sezon “Jocurilor lui Hippo” promovează mișcarea la orice vârstă, în aer liber, educația nonformală și interacțiunea cu prieteni de toate vârstele și este un program de vară aflat la ediția a V-a.

Program:

Episodul 1 – 4 iulie 2014, ora 10-14, parcul Tractorul

Episodul 2 – 4 iulie 2014, ora 17-20, parcul Noua

Episodul 3 – 11 iulie 2014, ora 10-14, parcul Tractorul

Episodul 4 – 11 iulie 2014, ora 17-20, parcul Civic

Episodul 5 – 18 iulie 2014, ora 10-14, parcul Tractorul

Episodul 6 – 18 iulie 2014, ora 17-20, parcul Sub Tâmpa (ciupercă)

În caz de vreme nefavorabilă, activitățile se reprogramează la o dată ulterioară. Pentru actualizări ale programului vă invităm să consultați plinideidei.ro și facebook.com/asociatiacolors.

Proiect finanțat de către Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov și prin donațiile efectuate în cadrul Brașov Heroes 2014, coordonat de Grupul de inițiativă al Fundației Comunitare Brașov și sprijinit de Newsbv.ro.

 

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

De luna viitoare se închide vechiul Pasaj Fartec. Timp de doi ani, acesta va fi în șantier

Un braşovean,primul român care a traversat înot Canalul Mânecii

Related posts
Comments are closed