5:09 pm - Wednesday March 21, 2018

Noi amenajări la Zoo Brașov

174 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Noi amenajări la Zoo BrașovViceprimarul Ciprian Bucur a anunțat astăzi că, în perioada următoare va fi mărită parcarea pentru biciclete de la Zoo Braşov, de la 10 locuri la 50.

Măsura a fost luată în contextul în care la nivelul municipiului se realizează interconectarea pistelor de biciclişti, dar mai ales pentru că avem foarte mulţi vizitatori ai Grădinii Zoologice care preferă bicicleta ca mijloc de transport.

„În această săptămână vor fi finalizate şi lucrările pentru manejul pentru ponei. Avem patru ponei care vor fi puşi la dispoziţia publicului pentru plimbare, avem manejul, însă avem dificultăţi cu asigurarea personalului care să se ocupe de această activitate. Din cauza salariilor mici, nu avem angajaţi suficienţi şi ne-am gândit că o soluţie ar putea fi chiar voluntari care să ne ajute în această activitate. De asemenea va trebui să instruim personalul care va deservi manejul, şi deocamdată, în ciuda eforturilor noastre, nu am reuşit să găsim un instructor care să facă aceste cursuri. Fac un apel şi pe această cale, pentru găsirea de voluntari care să fie însoţitori pentru copii care se vor plimba cu poneii, sau să ţină cursuri de instruire pentru această activitate”, a declarat Bucur.

Tot în cadrul lucrărilor pentru Grădina Zoologică, în perioada următoare vom definitiva caietul de sarcini pentru un nou proiect de completare a amenajărilor din Grădina Zoologică. „Vom schimba împrejmuirea, pentru că aceasta nu a intrat în cadrul proiectului de modernizare a grădinii, vom crea un acces pentru ieşirea vizitatorilor, probabil în zona parcării mari, astfel încât intrarea şi ieşirea să se facă prin locuri diferite, şi vom amenaja, în cadrul aceluiaşi proiect, toalete publice, vestiare pentru îngrijitori şi ateliere pentru crearea mobilierului din grădină şi a amenajărilor necesare ţarcurilor de animale”,  a mai precizat Bucur.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Haos în piețele agralimentare din Brașov. Susanu vrea ședință la Prefectură

Haos în piețele agroalimentare din Brașov. Susanu vrea ședință la Prefectură

Related posts
Comments are closed