5:13 pm - Friday April 18, 9603

Nimeni nu vrea să cumpere fostul Hotel Bodoc, aparţinând în trecut afaceristului braşovean Ioan Neculaie

665 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Aflat în trecut în proprietatea omului de afaceri braşovean Ioan Neculaie, fostul Hotel Bodoc nu mai atrage nici un investitor, cel puţin nu la suma la care a fost scos la licitaţie de Primăria Sfântu Gheorghe, respectiv 745.000 de euro.

Licitaţia organizată de Municipalitate a rămas fără rezultat, întrucât nimeni nu a depus oferte, după cum a anunţat primarul Antal Arpad.

„Nu este o veste plăcută pentru Municipalitate. În ciuda faptului că au fost cumpărate trei caiete de sarcini, până la urmă nu a fost prezentată nici o ofertă. Conform hotărârii, va avea loc un nou termen de depunere a eventualelor oferte. Vom vedea ce se întâmplă. Dacă nici de această dată nu vor fi oferte, Comisia va decide ce vom face în continuare”, a explicat primarul localităţii Sfântu Gheorghe, conform stiri.covasnamedia.ro.

Prețul de la care ar fi trebuit să pornească licitația a fost de minim 745.000 de euro, reprezentând suma investită de municipiul Sfântu Gheorghe în urmă cu doi ani, la achiziționarea imobilului.

Hotărârea de a vinde clădirea aflată în paragină a fost adoptată de Consiliul Local Sfântu Gheorghe la sfârşitul anului trecut, consilierii stabilind condiţia ca spaţiul să fie folosit de noii proprietari tot pentru hotel, cel puţin cinci ani de la cumpărare.

Anterior, clădirea a aparţinut afaceristului braşovean Ioan Neculaie, care o cumpărase în 2003 împreună cu alte active ale fostei S.C. Turism şi Agrement „Oltul”, scoase la privatizare.

În 2007, Hotelul Bodoc a intrat într-un proces de modernizare, urmând a fi construit un hotel de 4 stele, cu piscină și mai multe săli de conferințe, dar lucrările au fost sistate la scurt timp.

 

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Popririle pe conturi ar putea fi făcute mai repede

Premierul Sorin Grindeanu a cerut ANAF și MFP soluții cu privire la sistemul taxelor și impozitelor

Related posts
Your comment?
Leave a Reply