3:21 pm - Monday March 19, 8491

Nicolae Brânzoi, din nou cel mai bun atlet între oamenii legii

166 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Nicolae Brânzoi, din nou cel mai bun atlet între oamenii legii

După rezultatele foarte bune obţinute la Campionatul de atletism şi cros, faza finală a campionatului organizat de Ministerului Afacerilor Interne, desfăşurată în luna mai la Complexul Sportiv Naţional din Poiana Braşov, plutonierul adjutant şef Nicolae Brânzoi (foto) din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Burebista” Braşov, s-a impus şi la Campionatul Naţional de Atletism Masters, ediţia 2015.
Competiţia a avut loc în weekendul trecut (4 – 5 iulie), pe Stadionul „Iolanda Balaş Soter” din Bucureşti şi a reunit la start peste 600 de sportivi. La probele la care s-a înscris Nicolae Brânzoi, respectiv peste 45 de ani, s-au luptat pentru cele mai bune clasări 10 sportivi, toţi foşti atleţi de performanţă.
În cele două zile de concurs jandarmul Nicolae Brânzoi a reuşit să subclaseze foşti campioni naţionali la probele la care acesta a concurat. În prima zi a avut loc proba de 100 metri plat, probă ce a fost câştigată de Nicolae Brânzoi cu timpul de 12.23, urmat în clasament de Bogdan Dumitrescu, reprezentantul Clubului Romanian Masters Athletics, cu timpul de 12.50 şi de Gheorghe Boboc, reprezentantul Clubului Petrolul Ploieşti, care cu timpul de 13.45 a urcat pe ultima treaptă a podiumului. Nicolae Brânzoi s-a impus şi în cea de-a doua zi de concurs la proba de 200 metri plat, ocupând primul loc cu timpul de 25.39 şi surclasându-i astfel pe reprezentanţii Clubului Romanian Masters Athletics, Bogdan Dumitrescu ocupantul locului doi, cu timpul de 26.08 şi Mugur Mateescu, ocupantul locului trei cu timpul de 27.53.
Următoarea mare încercare pentru jandarmul Nicolae Brânzoi va avea loc în luna septembrie, între 18 şi 21 mai exact, odată cu Balcaniada Masters 2015, eveniment ce va avea loc în oraşul Salonic din  Grecia.

sursa: bzb.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

S-a stabilit primul tur al Cupei României

FRF a amânat din nou cazul cu FC Braşov – Gaz Metan Mediaş

Related posts
Comments are closed