11:40 am - Wednesday August 15, 2018

Neculaie are foarte mari şanse să „scape” astăzi de FC Braşov!

218 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Neculaie are foarte mari şanse să „scape” astăzi de FC Braşov!

Un important contingent de oameni de afaceri, Maurer Simon, Vasile Turcu, plus alte două persoane, una de la Bucureşti, alta de la Alba Iulia, se va aşeza astăzi la masa tratativelor alături de Ioan Neculaie pentru a discuta preluarea FC Braşov de la acesta.
Patronul stegarilor îşi poate vedea astăzi visul cu ochii, să scape de „balastul” numit FC Braşov! Cu datorii de şase milioane de euro către ANAF, plus alte două către terţi, CAS, angajaţi, foşti jucători sau antrenori, el este foarte aproape de a bate palma cu cei mai sus amintiţi. Pe lângă achitarea debitelor, el ar mai fi solicitat un milion de euro, banii săi şi mutarea ar fi făcută. Cu o echipă retrogradată şi fără niciun ban venit din surse externe, vezi cei din televizări, ba mai mult, cu o echipă doar cu numele pentru că la această oră nu sunt 11 fotbalişti legitimiaţi la FC Braşov, plus ostilitatea unui public manifestată făţiş la fiecare meci, e firesc ca omul să şi ia de pe cap o grijă. Se vehiculează şi un nume pentru postul de antrenor, Cornel Ţălnar, o mai veche cunoştinţă pe banca stegarilor. Această situaţie nu ar fi tocmai confortabilă actualului staff administrativ, care a început deja să legitimeze jucători pentru sezonul în curs, dar nici cuplului de antrenori, Cosmin Bodea  – Mihai Stere, puşi într-o situaţie delicată.

Ieri au fost legitimaţi cinci jucători
Până una alta, actualul preşedinte Vasile Dochiţa nu a stat cu mâinile în sân. Împreună cu colaboratorii săi au semnat primele contracte pentru a aduce jucători la echipă. Chiar dacă nu sunt nume sonore, antrenorii garantează pentru ei spunând că „sunt jucători buni, care vin să facă performanţă, în condiţiile financiare impuse de noi”. Astfel, a fost readus la Braşov Vlad Munteanu, fostul jucător al Coronei, unul de picior stâng, care poate juca fundaş sau mijlocaş stânga, dar şi central. Pentru banda dreaptă au fost aduşi Sebastian Ianc de la Botoşani, un jucător de 28 de ani şi orădeanul Cosmin Letan, de 27. Au mai fost legitimaţi un alt fundaş venit la recomandarea lui Romeo Paşcu, Ionuţ Hlinca, ultima oară la Bistriţa, dar şi un atacant, Bogdan Rusu.

sursa: bzb.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Daniel Bona a sunat adunarea jucătorilor de la Unirea Tărlungeni

Record negativ la startul primei ligi

Related posts
Comments are closed