11:46 am - Wednesday August 15, 2018

Mihai Fercală, președintele SIF Transilvania, se retrage din funcție

227 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Mihai Fercală, președintele SIF Transilvania, se retrage din funcțieMihai Fercală, președintele Societății de Investiții Financiare Transilvania (SIF3) a declarat pentru Transilvania Expres că se retrage din funcție în acest an.

„Am decis să mă pensionez. Am atins vârsta legală de 65 de ani și am obosit să mă lupt cu atâția oameni”, a precizat Fercală la finalul ședinței AGA de astăzi.

Momentan, omul care a condus destinele SIF-ului brașovean încă de la înființare, nu a decis dacă va rămâne în fruntea companiei sau va numi un înlocuitor.

În România există cinci societăți mari de investiții financiare (SIF), printre acestea numărându-se SIF Transilvania. De ani buni, societatea este condusă de „matusalemicul” Mihai Fercală care după ultima reînnoire a mandatului de șef și-a tras un salariu de boier: 70.000 de lei/lună. De altfel, el se remarcă prin faptul că este cel mai longeviv preşedinte de SIF, reuşind performanţa de a se afla în fruntea SIF 3 Transilvania de 22 de ani. spre exemplu, doar din salariul de șef al SIF Transilvania, Fercală a câștigat anul trecut 634.494 de euro, bani de buzunar.

Ce nu înțelege Fercală este că nu poate lăsa moștenire postul, postul de șef al SIF Transilvania fiind desemnat de o majoritate a acționarilor. Retragerea precipitată a lui Fercală de pe post este dată, conform unor surse din interiorul marilor acționari, și de faptul că aritmetica voturilor îi este nefavorabilă. Pe de altă parte, o astfel de manevră este cunoscută. Se victimizează pentru a aduna voturi pe ultima sută de metri. Surse neoficiale ne-au declarat că Fercală ar fi câștigat alegerile cu aproape un procent față de contracandidat.

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Aro Palace vrea să vândă Cetățuia Braşovului cu 3,5-4 milioane euro

Primăria Brașov s-ar implica în construcția Aeroportului. Dar nu i-a cerut-o nimeni

Related posts
Comments are closed