12:54 pm - Thursday June 20, 2019

Membrii Rotaract au donat sânge pentru o cauză nobilă

319 Viewed Stiri Brasov 0 respond
Membrii Rotaract au donat sânge pentru o cauză nobilă

Anul acesta, membrii grupului Rotaract Brașov au donat sânge pentru o cauză nobilă. Acțiunea a avut loc la centrul de Transfuzii Sanguine din Brașov.

Prin această acţiune, de sărbători, susțin o familie defavorizată din Bran. Este vorba de o mamă care îşi creşte singură cei şapte copii.

De asemenea, prin donarea de sânge, cei de la Rotaract au susținut și o femeie bolnavă de cancer.

Aceasta a fost prima acțiune a clubului Rotaract Brașov, recent înființat, fiind partener al clubului Rotary Kronstadt Brașov.

Rotaract Brașov este parte a Rotary Kronstadt din Brașov și este un club dedicat tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani. Membrii acestui club se implică în activități sociale, culturale, educative și nu numai.

Sunt implicați activ în viața comunității locale și doresc să îi sprijine pe semenii noștri. Înainte de toate, Rotaract înseamnă o comunitate de prieteni, așa cum se descriu pe pagina oficială de Facebook, Rotaract Brașov. 

Clubul Rotary din Braşov este unic comparativ cu alte cluburi din Europa având în vedere diversitatea nationalităţilor membrilor săi, care nu sunt numai români ci şi maghiari şi străini.

sursa: Membrii Rotaract au donat sânge pentru o cauză nobilă by newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Haideți să o ajutăm pe Anca

Primul transplant renal efectuat la Spitalul Sf. Constantin, încheiat cu succes

Related posts
Your comment?
Leave a Reply