7:43 am - Friday March 29, 2024

Meciul FC Brașov – Chiajna se „rejoacă” la DNA!

720 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Meciul FC Brașov – Chiajna se „rejoacă” la DNA!In cursul zilei de maine, Comisia de Disciplina urmeaza sa se pronunte in cazul partidei FC Brasov – Gaz Metan 0-0, meci disputat in ultima etapa a campionatului trecut, si in urma caruia ilfovenii s-au salvat de la retrogradare, in detrimentul celor de la Gaz Metan Medias.

Intre timp, probele adunate au fost trimise la DNA, astfel ca in derulare se afla o noua ancheta. Din declarațiile culese de FRF ar reieși că brașovenii au împărțit 200.000 de lei în vestiar, imediat după partida cu Gaz Metan, dar s-a motivat că prima s-a încasat pentru victoria cu Viitorul Constanța, petrecută cu o rundă înainte, si ca banii ar fi venit de la un om de afaceri din oras. Surprinzator, capitanul brasovenilor, Marian Constantinescu, cel care a varsat lacrimi dupa meci, pentru retrogrdarea echipei, a semnat a doua zi un contract tocmai cu cei de la Concordia. 

”A fost corupție acolo! Cum să iei bani, mă refer la fotbaliștii de la Brașov, imediat după meci, pentru o partidă disputată cu câteva zile înainte, așa cum au motivat ei? Și nu am pronuțat numele Chiajna, să fie clar!”, a spus și Ioan Horoba, de la Gaz Metan Mediaș, despre formația direct vizată de rezultatul anchetei de la FRF.

Pe 23 iunie, invitat în studioul ProSport, Costin Negraru, ofiţerul de integritate al FRF, făcea şi el o referire misterioasă: ”Vom avea un caz de corupţie dovedit. O spun cu toată certitudinea. Asta nu înseamnă că nu vom mai avea cazuri de corupţie. Vor înceta să mai facă asta o lună, poate două. Am audiat câte 12 jucători şi de la Braşov şi de la Gaz Metan. Cazul a fost trimis Comisiei de Disciplină. Au fost audieri pe bandă rulantă. Au apărut din neant nişte bani în vestiarul celor de la Braşov“.

Anchetatorii DNA l-au audiat azi pe Ioan Horoba, președinte la Gaz Metan Mediaș, timp de doua ore. ”Am dat declarație sub jurământ și am semnat. Ce am spus la Comisie am spus si acolo. Fotbaliștii de la FC Brașov au recunoscut că au luat bani în vestiar, după meciul cu noi, terminat 0-0. Nu poate fi premiere, cât timp tu, club, nu plătești salariile timp de șapte luni, dar dai prime! Dacă n-a fost premiere, ce a fost? Corupție!”, ne-a declarat Ioan Horoba.

Dacă se va adeveri coruptia, Concordia Chiajna ar putea să retrogradeze! Doar ca pana la finalizarea anchetei DNA ar putea trece ceva timp, astfel ca FRF isi va declina competenta catre procurori, iar Chiajna sa evolueze in acest sezon in Liga 1!

Mediesenii i-au acuzat pe cei de la Chiajna ca i-ar fi stimulat fianciar pe brasoveni, fapta interzisa de regulamentele in vigoare. Pe culoarele federației s-au perindat până acum peste 40 de persoane, audiate ca martori.

 

sursa: newsbv.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Handbal: S-a reunit lotul Coronei

Daniel Bona a sunat adunarea jucătorilor de la Unirea Tărlungeni

Related posts
Comments are closed