9:44 pm - Wednesday October 17, 2018

Mătușa lui Grindeanu dixit: „Dragnea și-a bătut joc de el”!!!

172 Viewed Stiri Brasov 0 respond

Sorin Grindeanu – (încă) premierul României – are o mătușă în Gorj.

Maria Procopie, în vârstă de 77 de ani, trăiește dintr-o pensie lunară de 500 de lei, după ce a lucrat 12 ani la Arta Casnică Tismana.

Pentru publicația Impact în Gorj, ruda lui Sorin Grindeanu a relatat printre altele: „Se ține tare și sper să reziste. L-a ajuns ambiția, pentru că Liviu Dragnea prea și-a bătut joc de el. El nu a vrut la început să fie prim-ministru, dar Dragnea a insistat. S-a supărat și a refuzat ceea ce i s-a propus, pentru că s-a spus că a făcut ceea ce nu trebuia. Acum o să vedem ce se va întâmpla. Sunt și eu curioasă să văd cum se va termina totul… Ar fi bine ca cei din PSD să poată alege între Sorin Grindeanu și Dragnea. Grindeanu este un om corect. Ați văzut și cum vorbește, rar, dar pune lucrurile la punct. Așa a fost și tată-său. Nu iese din cuvântul legii. Au fost și sunt oameni corecți. A fost moale-moale și dintr-o dată s-a ridicat. Ne așteptam ca, la un moment dat, să izbucnează și el… Sorin ține cu țara, dar cei bătrâni din Parlament umblă numai după ciolan”.

CITEȘTE ȘI: LIVETEXT. ZIUA MOȚIUNII!!! Astăzi se decide învingătorul „războiului” Dragnea – Grindeanu…

 

 


sursa: Mătușa lui Grindeanu dixit: „Dragnea și-a bătut joc de el”!!! by mytex.ro

Don't miss the stories followStiri din Brasov de ultima ora and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

LIVETEXT. ZIUA MOȚIUNII!!! Dragnea și Tăriceanu s-au întâlnit cu Grindeanu și i-au cerut din nou demisia. „Acest lucru nu este posibil, așa că mergem la vot”

LIVETEXT. ZIUA MOȚIUNII!!! După declarații dure, a început VOTUL

Related posts
Your comment?
Leave a Reply